Tuesday, August 31, 2010

Hasilnya..Terkezut Mak!!! Ahaks (^_^)

tu dia penat lelah blogwalking..memang berbaloi

Tak percaya!!! sungguh sebelum nie memang tak tau pun apa pekdahnye berblogwalking ahaks, maklum ler mak ni slow sikit orangnye hehehe. Lama dah berdaftar ngan Mr Nuff ni tapi tu laa kan memang sebelum ni jarang.. jarang (ngan gaya dialog P Ramli dlm Nujum Pak Belalang) nak berblogwalking. Tapi sejak seminggu yang lepas secara tak sengaja terklik kat satu blog yang sedang membuat GEMPAK TERJAH GEMPAK TINGKAT TRAFIK bermula laa sesi pengembaraan blogwalking Qies.

Alhamdulliah akhirnya penat lelah blogwalking tak menghampakan, hit tertinggi 333 melangkaui target Qies. Terima kasih buat rakan2 Blogger dan Follower yang menyokong tak lupa jugak kepada PENDEKAR BERKUDA atas tips2 yang diberikan. Ahaks perasan bagus aje eik..orang lain tu beribu2 lemon lagi hitnya..(tak malunye laa hai Qies ni kan baru seminggu dah kecoh ahaks). Ok laa sebagai permulaankan .. Insyallah Blogger2 yang lain bole mendapatkan hit tertinggi, asalkan rajin berusaha dan berblogwalking...

Selamat Berjaya Semua... cayoik2...

24 comments:

Ratu said...

congrats! owh tingginye... kira blogwalking ni tk perlu baca d blog pn bole eh qies? kita pn samalah, da dok membebel lama, trafic pn begitu juge, tp adalah yg singgah2 semenjak u kasi ai award kaki tu... hihi...

Pendekar Berkuda said...

wah....banyaknya..ekekeke....
kalah pendekar macam ni....
hehe... number pun unik...333 tu..hehe...
bagi la 111 kat pendekar... (^_^)
tahniah lah ya Qies...

*~ aRaBeLLa ~* said...

masyukla nuff akak pehni...=)

g0m0k9enDek said...

sayer pon nak tips!! huaaa... cemana tu?? pendekar berkuda! anda nmpak ensem harini!

Naqies said...

Ratu bukan stakat singgah2 aje..baca2 laa sekali entry blogger2 yg lain best2 jugak..

Naqies said...

Pendekar thanks atas tunjuk ajar..moga rezeki pendekar lebih murah ngan ilmu yg diberi..cantik eik no tu..Qies target 300 aje tp rezeki lebih..Alhamdullilah

Naqies said...

Alhamdullilah Ara..ala baru sgt org lain dah ribu2 dah hehe..Gomok pendek..g laa melawat pendekar..baik orgnye tak kedekut ilmu

apik pehe said...

banyaknyer..isk3..
ilmu aper yang dipakai ni?
hehehe

Naqies said...

tak pakai ilmu..tp pinjam minyak kuda pendekar hehe..

Rozali said...

Salam Kemerdekaan Naqies

taniah
saya tak tahu apa dlm bab ni
baru lagi dlm blog

Wassalam

Naqies said...

Salam Rozali..thanks..Qies pun baru aje nak berjinak2 ngan nuff ni..sebelum ni pun zero knowledge..mujur ada yg sudi berkongsi ilmu..

Hentam Sajalah said...

tahniah Naqies!!! comel anak deme.. pok su nak amik jadi anak angkat leh? hehehe

http://poksumali.blogspot.com/

sumpit said...

tip bagus ni.... meh baca kat sinikisah adik abah

Naqies said...

thanks poksu n sumpit..Qies baru aje kenal nuff ni..

Ratu said...

qies, mmg slalu baca, esp sker tenung2 gmbr yg sngtlah menarik... cuma nk taulah apa sebenarnye istilah "blogwalking" tu? kalo hanya blogwalking tu, main singgah2... kalo "blogreading" tu maunya dok baca blog scroll up scroll down sampai habis kot... hihihi..

suryadewa said...

singgah sini success for u

uncle said...

pertama kali datang ke sini dan pertama kali komen disini hihihi tahniah ..banyak tu trafik .. boleh kasi petua sikit? hihihi

Naqies said...

suryadewa n uncle.. thanks..tak terlawan lg ngan otai2 yg dah lama menceburkan diri kat dunia nuff.. uncle tak de petua apa just rajin2 blogwalking, sesambil jenguk geng2 blogger yg lain

sop said...

tahniah..
keep it up

Naqies said...

thanks sop :)harap rakan blogger yg lain pun akan berjaya jugak

RedBoys said...

chaiyok2.. teruskan usaha ye

Blogger Picisan

Naqies said...

thanks Redboys

ribena.illina said...

wah wah wah..bena xpenah ag sampai 300 lebeh cm tuh..heee~

zalizalu said...

huuuu.. banyaknyer kak dapat.. saya nak dapat 50 pon menangis T_T ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink