Monday, August 23, 2010

Akhirnya Kau Milik Ku Jua

Tak sangka akhirnya dapat jua kau ku milikki, sangat bertuah ku rasakan...indahnya dunia ini kerana tika kau berada didalam gengaman, masih terbayang2 lagi saat itu. Sejak terpandangkan kau hati meronta2 ingin memiliki mu..tertulis sudah sememangnya dirimu milik ku akhirnya...


WAKAKAKAKAKAKA BERMADAH SIOT!!!!!!


Jangan pengsan pulak korang2 tetiba tengok angin meroyan Qies bermadah lak...cheq sendiri pun terkojut cheq bole bermadah2 gini, walaupun sejengkal aje ni pun cheq dah tergelak2 sensorang hahaha cam tak caya aje cheq yg menulis hahahaa.. bukan apa saja nak tukar angin lak kan asyik citer pasal jalan aje tak pun pasal makanan kan. Manalah tau kot2 ada bakat terpendam yang berkarat ke, tu yang verangan nak bermadah lak...tapi sori naik lori laa memang cheq tak berbakat langsung hahahaa...lagipun cheq bukan orang yang berlidah manis laaa cheq ni ganas orangnye ...wah ganas tu....

Ok lah berbalik ngan madah sekangkang kera kat atas tu, nak tau apa kes disebalik madah yang entah apa2 tu hehehe. Alah bukan apa pun sangat saja2 entry cam gempak tapi nan hado hahaha... letih dah baca...alah jangan le gitu..kita main teka teki teka tekuk ler kejap..supporting laa sikit korang nie....

Memang lama dah duk aim benda alah ni, tapi agaknye belum sampai seru kot nak merembet...bak kata pepatah kalo dah jodoh tak kemana tak gitu...dan akhirnye 4 hari yang lepas tercapai jugak idaman hati, memang laa tak mahal tapi yang penting kenangan tu yang mahal, nak tau apa dia...


Jeng jeng jeng


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


<


>


>


<


>


<


>


<



Taraaaaaaaaaaaaa.....

oh yeah...oh yeah.....

Spartan Silver Tech
Victorinox Swiss Army Knife

Yang paling best sekali Thanks to my Ayang sebab dia yang belikan dan yg lebih best lagi tu siap berengraved lagi tu huhuhu terharu seh. Thanks yayah... satu lagi idaman mama yang ayah tunaikan.... I luv you yayah...muah2...

Itu aje ler pun hahaha bukan ler apa sangat pun kan hehehe...jangan mara ye kengkawan....bulan2 pose ni kena banyak bersabar nanti kurang pahala tak gitu hehehe....daaaaaaaaaaaa....

p/s : tak perasaan rupanye in entry Qies yg ke 100...alhamdulliah..eik eleh baru 100 dah kecoh eik..orang lain tu dah berjela2...kecoh laa lu Qies ...ahaks..

6 comments:

inabu said...

k.qiesssss...tau dak nabu tgh jelesss nihhh, haha...aritu nabu beli victorinox camper, yg kaler merah biasa tu...itu pun sbb ada offer kat mendrisio...patut la abg ipaq nabu ckp bleh engraved, ropa2nya mmg betul, dah ada contoh pun kan kat sini...

Naqies said...

laa nape tak engraved..free aje pun..akak pilih yg silver sbb nampak ala2 hitech gitu..yg merah cam biasa2 laa..walaupun akak ni allergic kaler merah hehehe..nampak gayanye nabu kena beli yg lain laaa hehehe

Madam Sooyaree said...

Cantiknye! Tak pernah tgk yg silver, memang teruja!

Naqies said...

narif tu laa kan silver tu mmg vogue..selain tu ada gak kaler biru n red transparent. Baru ni ada yg printed design ranggi laaa...

fadzlyishere said...

saya berasa bangge.....tapi yayah punyer lagi best !!! wakakakaka

Naqies said...

aiks yayah tak mo kalah gak eik...ok2 laa bagi muka kat blogger baru belajar hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink