Thursday, August 26, 2010

Gelagat Petang ~ Along & Aqies

Sedapnya laa kan kalo dapat layan nie tengah2 cuaca panaskan..Slurrrppp

dapat lak sepotong kek yang camni...memang masyuk!!!!

Aktiviti santai kami anak beranak hampir setiap petang sepanjang summer nie, muahahaha...mintak maaf laa ye gambo entry yang sangat mengiurkan mata2 korang semua hehehe...tergoda ke? Abih ler kurus pose Qies ari nie dapat dosa kering hehehe... Ya ampun bebanyak ye bukan apa saja nak berkongsi aktiviti santai kami anak beranak waktu2 petang, biasanye lepas jalan2 kat pekan ...hahaha pekan tu...iye pekan Brig laa kalo Bandor jauh sikit 20 minit ngan train maklum le Qies duk tempat jin main bola aje pusing2 situ jugak kalo tak kambing embek2, si lembu mooo moo tak pun si kuda lalu lalang hehehe...

tu dia bakat terpendam

Anak2 kalo petang aje cam si Aqies ni apa lagi turun ke bawah menunjukkan bakat terpendam dijalan raya muahaha, abih2 pun main masak2/baby ngan anak2 neber sini. Si Along lak lagi suka main bola...demam WC laa katakan hehehe...

"maaaa tak cukup maaa, camne adik nak kaler rainbow adik" kapur tak cukup kaler daaaa

ni laa hasilnye... ada spongebob, yayah, along & mama yg bertocang tu, Aqies lak jadi munge tepi tu hehehe

kekadang Along pun menconteng gak tapi cam biasa tak de lain racing track aje yg dilukisnye..hurrmm esok dah besar nak jadi racer kot..harap2 racer yang bertauliah laa ye Along..jangan lumba harem sudey, selisih malaikat 44...

Tapi ni aktiviti sebelum bulan puasa laaa dah pose ni mana leh nak jalan2 sambil makan eksrem kan huhuhu... duk rumah aje ler...Si Aqies ada gak le sekali sekala kuar main inline skate tak pun memain ngan geng pompuan kat bawah...sian kat Along neber sini semuanye gegurl tak de geng dia weh...tak pe le Along teman mama kat dalam rumah eik sesambil main hot wheels dia.

sungguh eksen anak mama nie siap cakap lagi "mama tak leh main nanti mama jatuh cam dulu" sabo aje laa weh

wah anak mama ni ada tokoh nie..tengok tu bergaya sungguh mengelecek bola..

yeahhhh goal!!!!!

sudahnye pengsan ..muakakaka penat sangat laa tu

Jangan nanti balik kampung korang gie conteng rumah tok2 sudah takat nak main bola tu ok lagi laa sebab rumah tok2 nye luas padang depan belakang haa main laa sampai lebam eik...sekian saja tuk entry kali nie hehehe...

p/s : entry road trips last June nanti2 laa ye..malas lak nak buat karangan panjang2..hehe..

8 comments:

*~ aRaBeLLa ~* said...

tempting sungguh ice-cream iteewwww...

Naqies said...

tempting yaa...tu baru tgk..kalo rasa lg best hehehe

procms said...

very nice blog... blognya cantik sekali.. :)

Naqies said...

Thanks Procms...

AUR said...

Anak Qies yg kuat menconteng tu bleh la join PakCik AUR nya nanti...hehehe...

ASaDa RyutaRo said...

pehh.. semangat melukis di atas jalan. kreatif.. kreatif.. terfikir cam nak buat jugak, tp takut org anggap vandalisme plak. ngee =P

Naqies said...

Aur tu laa insyaallah kalo berbakat bole laa joint Aur hehe

Naqies said...

Asada Ryutato, tu la kan nanti tak pasal2 kena tangkap lak hehe..kat sini mmg perkara biasa dah conteng2 atas jalan ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink