Sunday, August 29, 2010

Blogwalking Award!


Berkurun tak main Award/Tag hehehehe... Award ni dapat dari Munna, Fiza Kamil & Khuzai yg comel dan ensem tu, huhu banyak tu soklan nak kena jawab, tak caya tengok nie ahaks....

1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
memikirkan jawapan tuk Award ni hehehe

2. Apakah nama samaran anda?
hurmm byk gak ler selain ayang, mama, Naqies, Qies, Mak su, Mak long, Norly, Adik
(haha dah 3 series pun panggey adik lagi hokey!! jgn mare)

3. siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
3 org aje mana cukup huhu, Qies sayang
Mak/Ayah tak terkecuali Mentua jugak
Yayah (my cik abeng le )
Anak2
Adik beradik Qies termasuk Adik2 Ipar
(hahaha mintak 3, 4 Qies bagi hehe abih sure fail paper nie)

4. Panggilan untuk si dia?
Yayah / Ayang (sila jgn mual hokey hehehe)

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
so far belum ada lagi yang diimpikan, apa yg Mr Ayang bagi semua special ahaks..
(tp lepas dpt soklan ni nampaknye kena laa impikan plg tidak seketul, voley?)

6. Blog mana yang anda selalu lawat?
Qies selalu skodeng kat Blog Jom Intai
&
Blog yang ada kat exchange link termasuk kat kotak jerit sekali

7. TAG kan kepada 15 blogger?
mak ai ramai tu, sikit aje bole tak? alah boley laaa
9 org aje laa ye..hehehe



Haa kan ke banyak tu soklannye tu hehehe, tapi Alhamdulliah semua dapat jawap ngan jayanye, sampai terlebih2 jawapan lagi hahaha. Amacam Muna pass tak?? hehehe

14 comments:

Lady of Leisure said...

wah first time dapat blogwalking award hehe.. tq qies... nanti lady buat.. hehe..
:)

Naqies said...

Thanks Lady sbb sudi claim award.. selamat menjawab yee..

Plain Jane @ Ratu said...

qies, baru kita faham skit... selain menjwb soklan, must tepek gmbt kaki tu skali ye?

kerangRebus said...

tahniah!~~0_0

Plain Jane @ Ratu said...

maaf *gmbt* gmbr...

Naqies said...

a'ah jane kena tepek gambo award kaki tu.. jane copy paste aje picture tu then tepek kat blog ratu

Plain Jane @ Ratu said...

wokeh qies, 10q..

Naqies said...

no problem babeh...

munna said...

ni kira klu jawab perika dpt A- je ...

.mek.mizah. said...

hye! (komen tak berkaitan)
thanks visit blog saye :),

Naqies said...

muna A- aje eik, kira ok laa tu kan dari dpt B hehehe..thanks munna

Naqies said...

kasih diterma Mek Mizah..jenguk2 laa selalu yaa

inabu said...

k.qies, salam aidilfitri dr penang with lov :) nabu dah amik award nooo, tp x dak org amek gambaq time terima award tu, hehehe...

inabu said...

woppsss, tlupa nk ckp satu mende ni...thanx for the award n thanx sbb listkan nama nabu dlm list tu, 2nd place lg, huhuhhu (bangga bebenooo ye, huhu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink