Monday, May 25, 2009

Sesi Laga Pipi Geng Kopitiam 23 May 2009

23 May 2009
Secret Recipe (top floor)

Tengok tu sampai aksi cakar rimau pun ade...

Me & Hubby (Bodyguard)

SKSK & Has

Monik ~ ngan aksi terpegun

Sifu Bandung ~ Kak Aina

Cik Kee tokey tudung

Bodyguard of the day

Hari paling bermakna bagi geng kopitiam....sebenarnye aku sampai ke puchong perdana kul 3 pagi (23/05/09) ngan tak cukup tido ngan letih lagi....then pagi2 masak siap2 tuk anak2 dah siap masak bersiap lak sebab ada appointment 11.30pg ngan advisor asben kat pusat damansara lama gak ler dalam kul 1.30 tghari baru settle...then rushing lak ke wisma selangor dreging amik result IESLT asben....adeh jammed ler pulak....sampai2 ajer masuk parking kat sebelah wisma...hambik ko Rm3.00 padahal tak sampai pun 5 minutes walaweh...tak baloi tul....

Then 1.50 dpt sms dari sksk kata lambat sikit so kira no hal ler sebab aku pun baru nak kuar dari jalan ampang....kira sesama lewat ler then si has antor sms " where r u"...rupanye dia udah sampai kat sogo....sensorang lak tu wakakaka....aku suruh dia tunggu sat.....

Sampai2 jumpa sksk...then mencari si has since dia cakap tepat kul 2 dia dah terconggok kat pintu sogo...cari punya2 bole lak dia main aci sorok....punya ler carik rerupanye dia dok pollow belakang kitaorg hampeh tul....memain lak dia...tunggu monik lak...dah kul 3 tak sampai2...so kitaorg decide tunggu dia kat secret receipe top floor....kami pun tunggu lift yang ramai giler org Q nye...sampai2 ajer tengok2 monik dah ada kat secret receipe...hehehe....udahnye dia yang sampai dulu dari kami.....

Ya ampun....suasana yang aman damai kat secret receipe jadi havoc ngan kehadiran geng kopitiam....nasib ler kalo ade couple tengah bertenet time tu sure bengang giler ngan kitaorg...sok sek sok sek ....then hahahaha....sok sek sok sek...then wakakaka....sampai ler kak aina n kee sampai lagi bertambah2 garam gula gitew....macam2 citer kuar....mujur laki den supporting joint ajer....tp tak lama dalam 3.30 tu asben balik coz my dotter dah call ajak g swimming lak....persidangan kopitiam tamat pada kul 5.30ptg...ngan sedih nye terpaksa berpisah....tp kami dah janji nak wat gathering lagi yang lebih happening....
Aku dan kee merempit lak ke jackel soping kain tudung...rembat dalam 7 elai gitu then asben called " kul berapa nak balik nie"...."tak lama dalam kul 7 sampai ler"....sekali tengok kee bawak lak ke zhouha....soping lagi....dalam diam tak diam lagi 7 elai lagi....oh...tidakkkkkkkkkkk....terbabas gak rm185 so soping kain tudung ajer rm385....giler...padan muka aku..huhuhu ujung bulan tak de duwet geget kain ler jawabnye...

** baru pasan duk ralit bersembang...udahnye sekeping ajer gambar gathering...
** Kredit to has & monik for the pictures....muah...muah...muah....

5 comments:

ElleSofeaZahra said...

Byk jeles!!! Tak aci weh, tak ajak pun! :-(

Naqies said...

alah beb...tak disangka2 dari 2 org jadi ber6...nanti lg sekali gathering kita bagi tau k

ezey said...

1st taim..tgk rupa sebenar forumer cari..

baby qistina said...

tak aci... tak ajak pun... cedih tolllll

Naqies said...

baby this coming 8/8 kul 2 ptg di tasik titiwangsa kita org wat pot luck gathering...yuk meramaikan majlis...bwk satu family kita berjimba di situ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink