Thursday, May 21, 2009

Exam KAFA

Kertas exam Kafa Aqies

Actually ni kisah beberapa ari yang lepas....time amik Qasrina dari nursery dia excited giler nak tunjuk kertas exam KAFA dia....seronok sangat terlompat2 ngan kertas ditangan....masuk2 ajer kereta Qasrina ngan bangganye duduk kat aku.. sambil pegang paper examnya...."mama...mama ..tengak adik peksa"...... ...walaupun dapat no. 58/87...mama tetap bangga ngan anak mama...ye ler time Aqies amik exam tu dia kena chicken pox just sempat seat 2 paper ajer....walaupun 2 paper...markah tuk Paper Hafazan 88% (A), Paper Tulisan Jawi 52% (C) Paper Bahasa Arah TH (Tidak Hadir)...chicken pox dah kuar banyak kat badan so aqies duk rumah dlm seminggu gak ler...but overall mama tetap bangga ngan anak mama....I Love U Baby...

4 comments:

Mutiara Kasih - Iza Aziz said...

doa makan dpt full mark tuuu...:) tahniah pada qasrina

Naqies said...

tu mmg bidang dia...nasi kalo tak 2 pinggan tak sah...tapi kekadang ngan confident dia baca doa belajar kat meja makan tu...hahaha

Badar The Great said...

Congrates to Qasrina ....

white_goddess said...

terer la anak sedara acik ni...im so proud of you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink