Thursday, May 21, 2009

Movie Nite

Angles & Demons

Lepas opis semalam asben datang amik terus gi ker Megamall ...sampai2 terus beli tiket Angle & Demom @ 7.25pm...ade masa lagi sejam so apa lagi perut pun berkeroncong...gi makan dulu ler.... okey ler citer dia walaupun adik ipar kata ade lari sikit dari novel ...aku tak baca lagi novel dia ni...tengok ler ade duit lebih aku beli ler...tapi naper eik aku cam dpt teka dari awal lagi sapa dalangnye eik.....

Last 2 months perabih beli Twilight Sage, twilight dvd 1pc ada 2 pcs pun ada fanatik giler.. huhu...

Synopsis
The team behind the global phenomenon The Da Vinci Code returns for the highly anticipated Angels & Demons, based upon the bestselling novel by Dan Brown. Tom Hanks reprises his role as Harvard religious expert Robert Langdon, who once again finds that forces with ancient roots are willing to stop at nothing, even murder, to advance their goals. Ron Howard again directs the film, which is produced by Brian Grazer, Ron Howard, and John Calley. The screenplay is by David Koepp and Akiva Goldsman.When Langdon discovers evidence of the resurgence of an ancient secret brotherhood known as the Illuminati - the most powerful underground organization in history - he also faces a deadly threat to the existence of the secret organization's most despised enemy: the Catholic Church. When Langdon learns that the clock is ticking on an unstoppable Illuminati time bomb, he jets to Rome, where he joins forces with Vittoria Vetra, a beautiful and enigmatic Italian scientist. Embarking on a nonstop, action-packed hunt through sealed crypts, dangerous catacombs, deserted cathedrals, and even to the heart of the most secretive vault on earth, Langdon and Vetra will follow a 400-year-old trail of ancient symbols that mark the Vatican's only hope for survival.
Cast - Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgard, Pierfrancesco Favino, Nikolaj Lie Kaas, Armin Mueller-Stahl.

Rating : 3/5 (korang lak aku tak tau ler...)

1 comment:

white_goddess said...

memang ada lari sket....vittoria vetra lab partner dia yg sebenar ialah leonardo vetra (bapak angkat dia)
dalam buku vatican archive mcm bangunan lama.tp dalam muvie...so impressed mcm dalam space ship lak.
and the most important thing is all kidnapped cardinals semuanya mati dalam buku.tp dalam movie cardinal baggia hidup n ditabalkan jadi pope.so memang lari le sket.overall hokey ler.
neway tol gak improvise sket,tak leh sgt ikut buku nanti orang tanak beli buku ;)
my rating is 4 / 5
better than da vinci code movie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink