Tuesday, January 11, 2011

Giliran Aqies pulak

Salam semua, harap masih tak terlewat lagi tuk Qies ucapkan Selamat Tahun Baru 2011, semoga tahun ni lebih baik dari taun sebelumnya dan juga agar ditahun baru, jadikan yang pengalaman dan peristiwa yang lepas itu sebagai panduan dan juga peringatan untuk kita menempuhi tahun baru dengan lebih tabah dan bersyukur atas nikmat kehidupan yang diberikan oleh Allah s.w.t.....

Sek Keb Sentosa

ready to gooooooooooo

Sehari sebelum hari persekolah sebenar telah diadakan Majlis Orentasi dan pembelian buku-buku sekolah.
Aqies 1st day at school...yeah

Hari pertama disekolah macam selalu Aqies memang tak de masalah dia dengan senang hati masuk berbaris dan ke kelas tanpa mama dan yayahnye...jadinye kami tengok aje dari tepi. Masa ke kindergarten di Grundbiel, Swiss pun cam tu gak selamba derk aje dia masuk kelas tanpa ada rasa takut atau segan.

sesi pembahagian kelas....tinggi gak anak mama nie hehe

Dari dulu lagi sejak di Nursery, kinder hingga ke ari ni Aqies memang pantang kalo dengar nak dihantar ke sana sebab kat situ Aqies cakap ramai kawan2 sebab nanti Aqies bole ada ramai kawan2....

dikelas Bestari...

masa tuk balik..........

Mama dan yayah doakan yang terbaik tuk anak2 mama...lagipun Along pun satu sekolah ngan Aqies, jadi nye senang lah sikit..walaupun terpaksa berulang alik sejauh <>14km yayah tak kisah asalkan anak2 mendapat pendidikan yang terbaik....

6 comments:

inabu said...

k.qies, ni balik for good la ye?dah x dak org lg di swiss la klu nabu nk kirim apa2 dr sana kan...apa2 pun hujan batu di negeri sendiri gak la yg terbaik kan :)

Adha said...

lame x nmpk kan..mana hilang?

g0m0k9enDek said...

akak! lama x jenguk!!!

Naqies said...

Nabu, a'ah back for good obc ni for holiday ok laa but not for living ..
Adha n gomokpendek, akak internet coverage kat kg tak berapa baik laaa tu yg susah nak beronline update blog pun pakai auto publish

missSenget said...

kak..comel sgt qies..!!

cop jadi menantu k.. :D

najihah sahami said...

kak!!comel nye aqies..hehehe..akak dah memang stay melaysia ke ni??wah wah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink