Monday, January 24, 2011

Ulangtahun Ke 10...

photoshoot kat kedai majlis di Perak

Alhamdullilah genap 10 tahun hari ulang taun perkhawinan Qies, 25 Jan 2001. Bersempena ngan hari ini Qies nak kongsi gambar2 kawen yang tak berapa nak vogue hehe..maklum laa tak de jurugambar professional time tu...tangkap muat aje pun yg jadi potograpernye...ahaks..malunye hehe...jangan kutuk2 tau...hehe make up pun yaa ampun terkejut den masa memula bukak album tadi hahaha...mujur tak pitam hehe... zaman sekarang punya make up cantik nampak natural laa sikit compare ngan 10 taun yang lepas hehe...tp zaman Qies ni pun kira antara yang terbaikkkkk laa kata org...hahaha

Meh layan gambo kawen dolu2...jangan ada yang kena sakit mata udah hehe...yang kat facebook korang dah gelak guling2 kan..meh tengok kat sini pulak hehe...enjoy....

Ni masa malam berinai kecil posing mcm2 baju tapi letak 2 keping aje cukup laa hehe, malam tu lebih kurang ada 6 - 7 pasang persalinan termasuk laa baju ala2 heroin hindustan nehi2 hehe..

sulawesi mari...hehe
korea mali sangat cun ooo wakaka

Gambar selepas akad nikah...masam seh...mau tak nye ketaq masa akad nikah tu tak abih lagi weh...hehe sampai terlupa nak senyum hehe..

selamat dah menjadi suami isteri

bersanding

kemain bersungguh2 adik ipar ku mengoperate ayam golek tu...hehe

makan beradab..gambo plg kelakar sekali..tetiba ada tangan extra tukang tadah kat bawah tu hahaha...

Ok cukup laa setakat ini saja eik...karang ada lak yg tertiba masuk icu akibat gelak berterusan naya pulak hehe...Semoga kami kekal bahagia sehingga ke ujung nyawa....Amin ...Sekian terima kasih.

Bulan lepas yayah kata beg ni sempena hari jadi mama...yayah saja bagi in advance... jadinye mama masih bole claim laa hadiah tuk anibersri taun ni kan...hehehe....hoyeh....

p/s : yayah mama mau itu gucci voley kaaa...hehe

8 comments:

fatt said...

tangan sape tu?? hehehe... :)
salam ziarah :)

Naqies said...

salam fatt..thanx sudi singgah, tangan adik ipar yg jadi pengapit abgnye taim tu hehe sungguh prihatin hehe

Zilla said...

happpy aniversary qies..

*wahh aiii jeles tau tgk gambar tu hehehe

Ray said...

Kekekke...Mekk..

Haku baca ni kat opis, sakit perut weyy tahan gelak. Nak gak gelak kuat2 tp kang org ingat aku gila plak..

Apepunn...sanggul tinggi mu itu tatap menjadi pojaan hati kuu!!

Papepun, congrats ekkss..udah 10 taun ekks, bukan sennag nak capai milestone cemtu, esp. time2 cemni. Moha jodoh berkekalan hingga ke hujung nyawa!

Muahhhss...;)

izan said...

hepi wedding anniversary kak..semoga jodoh berpanjangan selamanya.. Amin =D

tiefazatie said...

hepi anniversary sis..
moga berkekalan smp akhir hayat..
bahagia slamanya..

btw..comelnya sis n hubby..hhihihi

missSenget said...

moga kekal sampai bila2 kak.. :)

alcatraz77 said...

selamat ulangtahun, semoga berbahagi hingga ke akhir hayat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink