Tuesday, September 14, 2010

Ensemnyelaa Mamat Nie...

Sebenarnya 2-3 ari ni sejak dari sehari sebelum raya memang busy sesangat, blog pun tak dan nak jenguk, traffic pun merudum jugak sebab ramai yang balik kampung bercuti raya, huhuhu... tapi tak sangka lak bila tetiba tergerak ati nak skodeng mamat nie.... tengah duk dup dap dup dap menantikannye..tetiba rasa cam nak melompat2 bilamana terpandang mamat ni depan mata...walaweh...yehaaaaa terus terasa happy sesangat, terubat gak laa kesedihan dah kemuraman walaupun beraya tanpa keluarga disini .. sungguh ensem mamat ni adeh perfecto laa.. 

Siapakah gerangan mamat yang Qies skodeng tu eik sampai happy sesangatkan..cam dapat bonus weh...hehe...nak tau pe dia ...jom layanzzzzzz...


Jom tengok siapakah mamat pujaan Qies hehehe


>




>




>




>




>





>





>






>







>







>







>






>





>





>





>





>





Taraaaaaaaaaaaaaaaa



(*_^)

ensem kan dia nie hehe


BE kedua selepas seminggu dapat BE yang pertama.. Alhamdulliah
Thanks Mr Nuffy....lap u very much...muah..muah...muah...BE kedua Qies yehaaaa....(ahak terlebih jakun lak eik) orang lain dah berlambak2 dah dpt BE. Qies yg baru 2 ketul ni pun nak kecoh...tu belum dapat ME lagi hehe...entah camne laa agaknye reaction jakun Qies hehe...

Harap2 Mr. Nuffy tak serik laa ngan Qies eik..moga2 dimurahkan rezeki Qies tuk dpt ME lak hehe..apa2 pun Alhamdullilah, dan tak lupa juga pada Blogger dan rakan2 yang menyokong Qies sepanjang Qies berblogging..harap rezeki kawan2 lebih meriah dari Qies.. Amin...

6 comments:

Rozali said...

Salam Idil Fitri Qies

encem encem
he he

amin amin
moga Qies dimurahkan rezeki lagi

Wassalam

Madam Sooyaree said...

weeewiiittt!!! tahniah!

♥Ismi Huda♥ said...

wahhhh mtk autograf~! hehe.. tahniah..:)

Afiq Ikhwan... said...

Salam..sorry coz comment sy nie xde kena mengena pun..mcmana erk nk buat sticky post?reply kt www.awan-fantasia.blogspot.com k...terima kasih..

Black_roses92 said...

hee..akak ni..org igt sapa la td.. ;D

Hairil Rizal said...

Lerr.. abg Nuff rupanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink