Sunday, September 5, 2010

Salam Aidilfitri TAG..pun ada jugak..


Sudah diTAG oleh Princess Qish dan juga Nurul yg cute tu, biasa laa kalo dah namapun TAG/AWARD musti ada soklan. Agak2 bole tak pas ni buat Tag/Award yang tak de soklan hehehe..

Puasa penuh tak taun nie?
Dey apa punya soklan ni, harus laa tak penuh hokey, bukan saj2 tau, tak pose time bendera Jepun berkibar haha

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan??
kalo awak minta maaf, Qies maafkan..tak mintak maaf pun Qies maafkan jugak2, Allah Maha Pengampun..kenapa lak kita manusia tidak? kan..kan..kan

Kampung kat mana?
Kampung Qies kat Muor, Johor & Temoh, Perak ada 2 satu rumah mak satu rumah mentua

Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit.
hurrm camne nak jawab eik..terlalu general lak..
Kalo Qies yg jawab..of course ler comey sebab sapa lg nak puji kalo bukan tuan punya blog sendiri ye dak..
Kalo yg bg award which is Princess Qish (nama pun dah akan2 samakan)..blog dan tuan blog comel tu tidak tapi Cute hehe..(sila jgn kembang hokey..)


Awak nak tag org, tag aje laa T____T
Hurmm nak bagi sapa ye..
EykaElisha
Ratu
Narif


sapa2 yg Qies tak masukkan tapi kalo sudi nak amik AWARD ni dipersilakan.Qies berbesar hati memberikan kepada yang sudi menerimanya...Luv u all..muah..muah...muah...

10 comments:

BeMiE said...

wahhh sudahkene tag.. heheheheh

Dc said...

thanx kak:)

Naqies said...

sila laa amik yaaa...

tiefazatie said...

wah..tag2..lala..nt ifa wat ye..tq2..hihi

najihah sahami said...

uh...o yerr..akak syg jihah!!haha..thnx kak!!muah3...

Ratu said...

projek mengumpul award.. hihihi... tyvm qies, for remembering me... *malu tp mau*

Naqies said...

alah ratu jgn malu2 dong...amik aje ler..

Hairil Rizal said...

Saya suka Smart Tag. Hehehe!

Naqies said...

smart tag eik...tp smart tag kena bayar kalo nak pakai hehe..yg ni pree aje...

cik tomyam said...

belum 25552 lagi ke?

hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink