Tuesday, July 17, 2012

Ramadan Al Mubarak

picture credit to Google image
Selamat menyambut bulan mulia, Bulan Ramadan,ada yang tak ganti pose lagi ke weh......tapi baju raya dah bersusun, tak baik tau korang nie, abihkan laa pose tu dulu pastu nak se almari baju raya pun tak pe..Tapi kena ingat kalo beli banyak2 karang ada gak yang lepas pose baju tak muat dipakai... akibat terlebih makan time pose.. patutnye time pose ni dapat laa kurangkan kilo2 yang tak penting tu kan... so makan laa secara berpada yaaa...


6 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Naqies

moga Allah memberi kita kekuatan untuk memperhambakan diri kepada Nya


Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak

ADEEYA said...

May we have a better Ramadhan this year, Amin.

Iza Aziz said...

Selamt menyambut Ramadhan. Rebutlah peluang sethn sekali ni. Moga dosa2 lalu diampunkanNYA. Amin.

Naqies said...

Atuk, Adeeya & Iza : Selamat berpuasa jugak, insyallah semoga ramadan kali ini lebih bermakna

sedutzone said...

selamat menyambut ramadhan ye...

mimi norsahida md jaini said...

Selamat berpuasa. :) 18 jam insyaallah ok, cuma nak maintain healthy diet sambil berbuka ni cabaran sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink