Saturday, July 14, 2012

Advance ...1 Sorang kay...

Assalammualaikum

1 sorang kay, jangan rebut2 lagi dah tau.... 1 tuk Qies dan 1 lagi tuk Cik Abe as birthday present, advance present laa kiranye sebab besdaynye bulan 9 daaa.. tapi sebabkan good deal kat pc fair, pe salahnyekan rembat awal, sebabkan angkat sekali 2 gadget Qies dapat, mmc 16gb 2 ketul, cover tuk S3 dan screen protector..dah alang2 terus ku gendeng2 ngan promoter tu dapat laa pree pendrive 4gb 2 ketul dan 8gb 1 ketul...rata2 kedai tanya semua paling kuat leh bagi cover & screen protector jah, mmc kena beli lain huhu..
S3 for Me...
Tab 10.1 for Cik Abe..
2 taun tak leh claim hadiah ye yayah...
HTC masih tetap dalam genggaman
yang lama takkan dilupakan...
Ada lagi 1 samsung, yang tu maybe nak turunkan ke Aqies, E5 lok simpan tuk emergency, HTC sebgai 2nd phone.. laa ni takat sorang 2 bijik tepon tu standard jah... ku pernah sampai 3 tipon hehe, kalah menteri tipon bebanyak nie..Keputusanye selama seminggu lebih pakai S3 ni, sangat2 berpuashati laa, dah ler display cun sangat, tengok gambor pun clear je, berblog pun sangat convenient..Tab lak ok laa menang dari segi size sebab puas tengok bila surfing tapi tak leh lawan laa super amoled S3 hehe

5 comments:

Alieza Dayasari said...

uwaaa.. lengkap 1 set.
hilangkanlah word verivication. mudah nk comment.

Putera Sang Asura said...

Alaaaa da beli tak nak belanje lagi adoii - bukan am

tiefazatie said...

wahh...ebst2...
ifa nie..bertahun le baru dpt tkr baru nie..kena kumpul duit dulu..sob2..

missSenget said...

meriah betul kak..!

siap enset nk bg aqies pn lg hebat dr enset kite ni..?

*campak enset masuk gaung..

Naqies said...

AM : ngada2 laa am nie...
Tie : ada rezeki sikit, insyallah nanti esok lusa rezeki tie pulak..
Misssenget :alah jgn laa gitu, hp tu pun bkn 24 hrs aqies pegang..main games je lebey hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink