Thursday, July 19, 2012

Lovely Blog Award...

Assalammualaikum..Salam 1 Malaysia..

Lama giler tarak menjebakkan diri ngan blog2 award ni, cam biasa 1 sebab kebisian tak dan nak menjawab award... Award dari Kak Sham vavavoom.. mekasih akak....
Tak sah dapat award tanpa soklan2 cepuk emas... mari kita lihat soklan2nya... zass..

What is ur favourite desserts?
errhm..banyak sangat2, tapi yang paling2 suka bubur sum sum..makan sejuk2 huhu

When u're upset, what do you do?
depends...if..
time berwang - shopping...what else rite? hehe
time kering - sibukkan diri ngan kerja 

What was ur favourite pet?
Squirrel.. masa tu umur 10 tahun, terjumpa baby squirrel yg kematian mak, 
so Qies amik dan bela, lama gak bertahan 
tapi jodoh tak panjang, mati dimakan kucing huhuhu

What you prefer to wear, black or white?
frankly speaking, Qies ketulah kalo pakai putih, dunno y.. asal pakai je tak dan seminit confirm akan comot laa tercalit pen laa, mcm2 hal laa, so sehingga umur terkini Qies cuma ada sehelai jah baju putih, itu pun shirt ke office hahaha..tp setaun payah sekali nak pakai...

What is your biggest fear?
Didikan Anak2, takut kalo2 tersalah didik huhu, tak dapat dibayangkan apa akan jadi pada hidup anak2..mohon dijauhkan..

What is perfection to you?
Bila mana apa yang dirancangkan tercapai dan berjalan ngan lancar, Alhamdulliah..
mohon dimurahkan rezeki utk menjejakkan kaki bersama keluarga ke Tanah Haram..

What is your attitude, mostly?
Ade aku kesah hahaa.. very simple n tak kisah, selagi orang tak cuit Qies,
Qies takkan sibuk2 cuit org sekiranya tahap kesabaran udah kehabisan limit..

What is your most guilty pleasure?
Tersoping benda yang tak sepatutnye,biasanye bila mood tengah sedey, pikiran jadi biul..bila dah normal balik, rasa nak ketuk je kepala sendiri 


ok cukup ngan soklan cepuk emas, Qies nak bagi Award Lovely Blog ke
Opie 
Sila hapdet blog ko ngan award ni ye, berdebu dah weh
Jijah
Tie Fazatie yg cumel
Miss Sengget yang sempoi 

sekian...tammat

2 comments:

missSenget said...

lama x jwp2 tag gini..

hehehe..

nnt ade kelapangan, insyaAllah akn buat..

Naqies said...

Thanks adik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink