Friday, October 28, 2011

Jalan2 Cari Pasal Pahgee lagi..

Salam 1 Malaysia...wah patriotik gitew...

Entry dah basi mujur bukan makanan, if not confirm udah ke tong sampah layaknye heheehe kali ni Qies tepek gambo aje laa tarak cerita cerita sebab citer dah lama dah weh... Trip masa summer haritu... 1st destination buat kali ke 2 mana lagi...Kota Cintun kata org... tu bagi org yg asik mahsuk bercintun...bagi yg kaki shopping Kota Membeli dan Membelah hahaha...
naik AA aje laa yg mampu..
menunggu tuk check in..
Hampir 2 minggu gak kali ni trip tanpa anak2 huhu sedey tau nak tinggalkan depa, mana tak nye tak penah lagi sejak melahirkan depa tinggalkan depa lama2... paling lama pun 4 hari okey itu pun hari2 tipon.. Summer trip kali ni Qies pergi untuk menjemput Cik Abe kesayangan balik, ye Qies balik dulu ngan anak2 sbb anak2 nak bersekolah dah 2 taun tinggalkan sekolah takut depa ketinggalan, jadinye last July Cik Abe habis belajar dan secara automatiknye Qies menjemput Cik Abe sekali berholiday aka berhanimun gitu hehe.. hamik ko dari 15 - 27 July merayap sampai lebam hehehe...Ok yuk layan gambar..
Bonjour Paghee.. safely landed @ Orly jam tempatan kul 9 pg 
Berlepas dari LCCT, janji berjumpa ngan Cik Abe di Kota Cintun, jalan2 cari pasal kali ni bermula dari Paris > Madrid > Lisbon > Geneva then transit di Londong 4 jam sebelum balik ngan MAS yg disponsor oleh KPT , mekasih....1st class lagi ahaks2... 
muka sembab giler hehe..landed je terus  merempit ke Disneyland ,
mengimbas kenangan taun 2010 huhu..teringat anak2
tu dia buah hati pengarang jantung ku...
sedap giler..windu giler seh.. masa duk sana
dulu naik jemu makan kebab hehe
amik mood bercintun ..ahaks
gelato dia sedap huhuhu
cuaca mendung lak..mendung2 pun posing sakan hehehe

Ok nanti sambung lagi next entry... Madrid, Espana....till then...tata titi tutu.....

5 comments:

ADEEYA said...

Seronoknyaaa jalan2. Honeymoon hikhikhik ;)

atuk said...

Assalamualaikum Naqies

bila agaknya saya nak bercintun di kota cintun...he he
tengok gambar ajer le..

Wassalam

g0m0k9enDek said...

bestnye gamba bercuti akak cantikkk nih!

cik panadol said...

wah wah wah....honeymood....saje tak bawak anak-anak kan...hehe

tiefazatie said...

wah..bestnya...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink