Tuesday, October 25, 2011

Jalan2 Cari Pasal Macau > Hong Kong Part 3

Assalamualaikum semua, lamanye laa eik nak abihkan citer Hong Kong-Macau ni, sampai dah basi dah pun hehehe...disebabkan citer dah lama..Qies tepek gambar aje laa eik..sebagai penutup citer JJCP nie, lagipun dah tak ingat dah apa yang nak dituliskan hehehe...sorry...Kita layan gambo aje laa yee....

Disneyland Hong Kong @ Lantau Island
new character Rapunzel, feberet princess Aqies
Disney Parade
 Hong Kong Convection Center, The Peak & Madame Tussauds
HK at nite...sgt cantik!!!
 Macau
Fisherman's Wharf 
Vatican City, sebijik cam kat Venice, teringat trip ke Venice last  Aug 2010
from left : casino,  mau take off, bye2 Macau..
Tadaaaaaaaaaa end of story ahaks...Alhamdulliah abih utang entry HK nie

10 comments:

cik panadol said...

Wah seronoknye sis dapat p sane...entah bila la sy boleh smpi sane huhu...

Naqies said...

nanti ada laa rezeki tu...jual panadol lebih2 sikit hehehe

atuk said...

Assalamualaikum Naqies

saya tengah berangan2 nak pergi kesana..

Wassalam

Naqies said...

Waalaikumsalam, atuk, insyallah ada laa rezekinye tu nanti...

PORUMAN said...

best gile kat macau ye ... mcm2 ada

Naqies said...

yup macam2 ada..venice pun ada tak yah dah g sampai ke rome..sebijik serupa..

tiefazatie said...

wah..ebst gle sis!cantik2!

Naqies said...

mmg syiok!!! windu lak nak g sana balik..

tiefazatie said...

wah..untung la sis..hee

Naqies said...

verangan je dulu..jadi lum tau lagi hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink