Wednesday, October 26, 2011

Good Luck 2 Me...

Yesza secara rasminye Qies dah pun melucutkan jawatan sebagai "Penanam Anggur Tegar".. hehe.. berjaya sangat lah kan, manakan tidak jangan kata nak petik buah anggur, akar pun cari takkan jumpanye punya laaa hehehe...

Assalammualaikum semua, Alhamdulliah sekembalinye ke Kuantan, Qies telah dilamar...dilamar?.. kawin? giler ke hape...takde maknanye weh, abih tu cik abe kesayangan tu nak letak dimana, kekasih dunia akhirat tu weh..jangan memain, I luv u yayah!!!!..ahak2 ada makna tu hehehe...
my new workstation & new lappy too...
Ya ya entry terlewat, tapi bak kata omputih better late then never kan... ni lah my new workstation, kali ni kerja ngan company civil engineering pulak, tukar angin lak dari company development ke civil lok, tapi tetap tak leh lari dari bidang construction..dari mula dapat kerja sampai laa ni memang jodoh kuat ngan construction cuma kali ni tak terlibat ngan kerja2 site, kira kecerahan tu tak tergugat laa tak macam kerja dulu-dulu hehehe... 

Ok sampai sini aje laaa dulu yaa, ada masa nanti kita sambung pot pet, pot pet lagi yaaa...wish me luck!!!..thanks 

5 comments:

missSenget said...

kakak cantik...!

mau keje jugak..

cik panadol said...

keje elok2...keje rajin2...nnt leh p holiday kt korea nun hehe....

Naqies said...

nget, meh laa resume kalo nak kerja..

Naqies said...

panadol, insyallah tgh gigih berusaha laa nie

tiefazatie said...

all da best sis!
ada keje kosong x?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink