Thursday, October 23, 2014

Sudah Naik!!

Assalammualaikum
Amboi tajuk tak bole blah sungguh kekeke...jangan nak corner sana sini eik ni citer berstatus U tuk tatapan umum kay..
dah naik bata daaa..
Last week confirmkan kontraktor tuk extend dapur rumah baru, so tadi gie laa jenguk tengok dah naik bata dah..cuma si Ah Sam ni silap gie tau kat pekerja dia pasal kedudukan tingkap, sebab dia ingat kabinet dapur kita orang jenis 1 side je walhal dah gitau kami buat L shape tak ke naya nanti sinki dan tingkap tak selari dah guano nak tutup tingkap tu nanti kalo duk kat tepi gitu, tapi tadi dah suruh depa relocate dalam 2 kaki ke kiri sikit haa baru le sambil cuci pinggan bole cuci mata sekali hahaha.. nan hado cuci mata belakang rumah kan..

Harap2 dapat masuk rumah baru sebelum tahun baru, tak menahan dah duk rumah sini yang dipenuhi kereta berlapis nak kuar pun susah adeh, kaya bebenor pun kejiranan sini sampai 3-4 biji keta 1 rumah..tuan tanah je yang miskin 1 keta huhu.. apa2 pun Alhamdulliah sebab diberikan rezeki tuk rumah ke dua... cepat laa siap, tak sabar dah nie kekeke 

2 comments:

Hasliana Md Saad said...

Bestnya rumah baru.. Alhamdulillah.. Kak Kep nih bile lah nak dpt rase dok rumah sendiri.. dah la rumah org.. negara org plak tuh.. huhuhu

Naqies said...

Ibsyallah 1 fine day Kak Kep ada rezeki balik nanti beli yaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink