Monday, May 14, 2012

Mother's Day

Assalammualaikum..

Mother's Day taun ni tak de apa2 celebration pun, sebabnye setiap hari adalah mother's day so takkan ler dalam setaun sehari aje baru nak celebratekan, harus laa tak padan ngan apa yang dah dikorbankan oleh para ibu2 terhadap keluarga dan anak2. 

Walaupun tak sambut, Qies dapat sesuatu yang sangat comel dari anak2, sebagai aktiviti sempena hari ibu disekolah, kad hasil tangan anak2, Along dan Aqies.
hasil tangan Along
hasil tangan dari Aqies

Thanks Along & Aqies, kad ni dah selamat pun mama gantung kat notice board mama kat office, buat pembakar semangat dan sebagai penyejuk dikala stress ngan kerja...

4 comments:

opahcyber said...

setuju sgt.. everyday is mothers day

AlyNn NyzAa said...

betul2...everyday is mother's day...comel kad2 tu..:)

Naqies said...

yup betul tu, tak perlu tunggu setahun tuk melahirkan rasa terima kasih dan sayang, setiap hari sama ada suka duka, pahit manis ibu tetap senantiasa ada disisi, jadinye bila2 masa pun kita bole tunjukkan kasih dan sayang kita kepada mereka...

cik panadol said...

happy belated mother's day untuk akak...moga jadi ibu yang terbaik utk anak-anak akak... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink