Thursday, May 31, 2012

Date yang spoil...

Assalammualaikum, Salam 1 Malaysia...
pic credit to google
Kelmarin Cik Abe ajak mengedate, kebetulan lak mak & abah ada kat rumah, bole ler ditinggalkan 2 beradik tu. So semalam pergi laa Qies & Cik Abe berdating, abih je kerja terus shoot ke Megamall nak layan movie Man In Black jam 5.50 ptg, sampai2 aje wayang dah 5 minit start. Agak kecewa sikit ngan MIB 3 ni, kurang umpphh cuma bila towards the end aje yang ok, a bit boring laa masa awal2 tu , jalan citer yang so so aje, Will Smith sudah ilang taring kah? atau memang MIB 3 punya storyline yg tak best?...

Abih aje movie, ingat nak soping heels kat Carlo Rino, kasut yang Qies aim tarak size laa pulak huhu sangat2 x best hokey, frust giler.  Then g turun ke Popular mencari magazine, bayar then blah coz nak terjah Carlo Rino ECM lak kot2 laa ada size yang Qies nak, sedang elok berjalan sekali tup tup, Kakak datang terjah, kesabaran aje laa bila dia cakap kakak nak follow g ECM laa, bas akak kul 11 mlm laa maksu.  Sudahnye date berdua jadi berTIGA.... spoil laa kakak nie.

Gi ECM pun tarak gak size yang Qies nak, then suruh kakak belanja makan, lapar giler seh, dari tengahari tak makan tu, Kakak ajak gi Burger King kat TC, frust giler bila terpaksa membatalkan hajat sebab ketiadaan parking, hampeh tul weekdays pun ramai. Malas nak pikir terus suruh Cik Abe g Lila Wadi, jadinya late dinner laa kami di Lila Wadi. Overall dating kami semalam sangat2 tak syiok laaa... 

p/s : Cik Abe nampaknye kena wat arrangement yang lain laa pulok huhu...

4 comments:

|shuhadaothman|TM said...

alala, siannye. hehe. cuba next time la sis :D

Naqies said...

tu laa tu..maknanye kena selalu g dating laa hehe

shamsiah abdul rahman said...

Qies, bilalah akak blh dating dgn Cik Asben mcm tu?
Hurrmmmm...

Naqies said...

bujang akak dah besar, mintak laa time off 1/2 hari tuk g dating hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink