Monday, December 19, 2011

Jimba2 @ Sunway Lagoon...

Assalammualaikum, lama dah tak mengetuk2 kebod, menyedut habuk2 kat sini, giler busy huhuhu.  Lama rasanya tak bervacation, sesak kepala otak weh... baru 2 bulan tak merayap udah biul hehe..layan gambor aje laa k...2nite no idea lor...
macam2 kaler kecerahan ada hehehe..
tema berjimba kami aritu  'Geng Biru' u...
Aqies yang paling tak sabar nak berjimba2
yang kenit tak sabar nak main air,
yang tua tak sabar nak beradventure...
muka pesalah yang tak rasa bersalah langsung hehe

macam2 aksi ada...janji anak2 happy
bapak2 pun happy gak hehehe.. 
ok lah cau cin cau dulu, insyallah ada masa Qies update lagi k....

p/s : Pengunjung Bertuah punya GA tak de yang claim pun maybe terlepas pandang kot hit counter kat tepi tu, tapi tak pe laa Qies buat GA yang baru laaa k...sebab hadiah mmg dah lama pun ready, ada masa nanti Qies buat yaaa....

4 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Naqies

seronok nyer anak beranak...

Wassalam

ADEEYA said...

Wah seronoknyaaaaaa! :D School holiday fun !

lyza said...

wah wah wah wah...berjimba tak ajak ai pun..:P

Naqies said...

Waalaikumsalam atuk & Adeeya, cuti sekolah kan..luang masa tuk anak2..

Lyza kan ke time tu u sibuk ngan kenduri hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink