Wednesday, December 28, 2011

Family Photoshoot

Assalammualaikum,

Tak de mood nak story mory sangat, musim2 ujan ni vitamin M terlebih dos kaedahnye hehe... Actually citer dah basi dah pun hehe, sesi berposing ni Qies buat masa tak lama sekembalinya Qies dari Swiss, photo taken by Yuzie,  kalo ada yang tengah mencari2 outdoor photographer (sekitar KL) leh ler skodeng blog beliau, orang yang sempoi n frendly, puashati laa... 

Qies tepek beberapa keping aje laa, sebabnya karang ada lok yang muntah darah tengok gambokan, karang tak pasal2 Qies dapat surat saman huhu.. la ni tak bole silap sikit nanti dapat vip invitation ' I C U IN COURT' kalo kat Courts Mamot tak pe laa jugakkan hehehe.. Yuk layan sebelum korang buhsan....

4 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Naqies

Alhamdulillah
tolong perniagaan kawan

Wassalam

ADEEYA said...

:))

shark said...

salam perkenalan dari saya :)btw semua gamabr tu cute :)

MISS BRUTAL said...

:) happynya...semoga kekal hingga ke akhirnya.. AMIN..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink