Saturday, December 31, 2011

2012

Assalammualaikum

Selamat Datang Tahun 2012, azam tahun 2011 sudah tercapaikah?
atau hanya tinggal azam semata? 
haa yang tiada azam pun ada hehehe... 
yang bertemu jodoh ngan En. Azam pun ada jugak, 
Alhamdulliah sekurang2nya tak perlu nak renew 'azam' setiap taun hehehe..
apa2 pun selepas 31hb Disember ni semua yang telah berlaku
 pahit/manis/masam/kelat sudah menjadi kenangan dan sejarah
oleh itu tempuhilah Tahun 2012 dengan lebih bersemangat
jadilah yang lebih baik
dari tahun sebelumnya
*image credit to Pakcik Google
untuk blogger2 dan rakan2 semua..
jadikan Tahun 2011 sebagai pemangkin/pembakar semangat
Insyallah dengan tekad dan usaha
serta tawakal kepadaNYA
tiada yang mustahil...

SELAMAT DATANG TAHUN 2012...
YANG BAIK MENJADI LEBIH BAIK
DIDUNIA DAN DIAKHIRAT
INSYALLAH, AMIN.....
 
:

:

:

dan yang pasti umur pun bertambah 1 taun lagi...hehe

9 comments:

Khairi said...

selamat tahun baru....:)

www.ayieslife.com

MISS BRUTAL said...

selamat tahun baru..

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru!

eLLa n aLia said...

selamat bertahun baru.. :)

ADEEYA said...

hAPPY NEW YEAR !:)

Hanif Idrus said...

Sekamat Tahun Baru

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

Selamat tahun baru sist!;)

khairul said...

happy new year dr saya moga thn baru kita lebih sukses

Botak said...

selamat menjadi tua dan selamat tahun baru., hehehehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink