Friday, March 4, 2011

Oh Tidak...Aqiesh...Aqiesh Sabo aje laaa

Ari ni nak citer pasal kegilaan anak dara ku sorang nie...adeh susah tul laaa, asal balik sekolah aje tukar baju, siap makan semua terus menghadap laptop, tak de kerja lain asik nak main game aje, tapi mujur laa bila malam aje dia akan make sure dia buat semua homework dia walaupun kekadang dah nak terlentok dah, kalo suruh buat petang2 tak maunye dia, ngantuk laa penat laa itu laa ini laa macam2 alasan hokey.  Since mengenangkan dia penat kat sekolah belajar, jadinye apa salahnye bagi dia time off masa petang.

Kalo takat layan movie ok laa lagi, tap yang tak tahan tu...adeh susah nak cakap....korang tengok laa apa yang dia buat ngan lappy tiap2 petang....cuba teka apa yang dibuat dek Aqies nie
punya laaa khusyuk..mama snap gambo pun dia tak sedar...
cam paham benor pun...beriya2 
tengok tu dia tau apa yang dia nak guna Oh tidak!!! gerun mak seh..
beli lagi...tau aje apa yg nak direload huhu...
"mama adik bagi peace mama jgn kaco adik nak main k"... sabo aje laaa
Qies main games ni masa dah umur 23tahun tapi Aqies lg advance umur 6 tahun lebih dah main, bole tau lak tu apa yang nak digunakan, apa yang nak dibeli apa yang nak dibuat, kecik2 dah tau strategy games...huhu Mama yang terlebih jakun or anak2 sekarang yang dah terlebih advance huhu.....

Sapa tau games apa yang si Aqies ni main, kalo tau comment kat sini...insyallah kalo betul adalah hadiah yang menanti, tapi jangan lupa kat comment tu nanti tinggalkan korang punya URL blog sekali ada yang kekadang bagi soklan Qies lebih senang nak reply terus kat ur blog sebab ada yang kekadang tinggalkan comment pastu terlupa nak check balik replykan...jadinye Qies akan cuba sedaya upaya jawab comment yang korang bagi kat blog Qies walaupun kekadang tenet kat tempat Qies ni hazabedah sungguh...Insyallah Qies try reply comments uols semua cuma antara cepat or lambat aje ye...maaf sesangat2...

Selamat Meneka...if mood Qies tengah baik sesangat2..maybe lebih dari seorang yang akan dapat hadiah.... apa lagi teka laa..bukan susah sangat pun..bagi yang kaki games sure tau games punya laa games apa...Selamat Meneka.....

16 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Naqies

anak saya pun suka nampaknya permainan tu
wolf team...betul kee

Wassalam

Naqies said...

Waalaikumsalam Rozali...oo anak Rozali pun suka main games tembak2 eik...tp yang Aqiesh main ni bukan wolf team...cuba lagi yaa

Pendekar Berkuda said...

Wah... Half-Life tu..

Counter-Strikes...

wuhuhuhu... Pendekar selalu je main dulu..

memang layan lah.. hehe..

Naqies said...

Pendekar pun layan gak games tembak2 gak eik...Jawapan nanti qies gtau betul ke tidak..tgk berapa ramai lagi yg nak teka hehe

missSenget said...

huh~

mmg xleh teka lgsg~!! hahahahah

sgt xtau

Naqies said...

sengget tanya le member2 lelaki..depa sure tau punya...

siti asmani abdullah said...

ni namanya counter strike.ni la saya main bila tension study.tabik spring kat naqies.bukan senang main ni...

tiefazatie said...

pergh sis...btol ah..counter strike nie..my sis kecik pun pandai main nie..dr umur die 6 ke 7 thn dh main..huhu

ada lg..warcraft pun die layan..tp yg aqish main nie counter strike nie kan..

Puan Kutu said...

Counter strike..Tau pun sbb dulu2 en suami selalu main.sy sgtlah tak pndai nk layan game yg begitu..layan game bodoh2 jer!hehe..

Naqies said...

ok sudah ada pembaca yang bertuah...Qies pilih 2 org yg menjawab paling tepat, iaitu siti asmani dan tie. Sorry pendekat jawab Half life..actually jawapan yg ke dua tu yang betul..for both of u please email me your details, name, add and hp no, insyallah Qies post cenderahati dalam 2-3 mggu ni ye...congrats!!!

tiefazatie said...

wah..ada plak sis komen sis..hihi..tq so much sis!sudah email nie..hihi..malu ai..

sis..nice la sis dh buat popup window utk komen nie..senang sikit..hihi..blh komen2 sllu..=)

tiefazatie said...
This comment has been removed by the author.
tiefazatie said...

sis..nie tq n3 utk sis yaa...
tanda terima kasih ifa..hee

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/berbaloi-layan-game-counter-strike-nie.html

tq sis!

Naqies said...

thank you tie, 1st time ni blogger buat entry pasal blog akak hehe..terasa glamour la pulak (perahsantan tul hehehe)

siti asmani abdullah said...

to qies:ye ke nak bg hadiah??ala malu la plak..bg kat naqies je la...kakak malu la...hihi

Naqies said...

siti alah apa nak malukan..email akak detials k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink