Tuesday, October 9, 2012

Tak Sabarnye...

Assalammualaikum...

Tak sabar sangat2.... beraya? ye jugak..sapa yang tak nak berayakan.. walaupun Raya Haji, raya jugak kan hehe , dapat makan sedap2, jumpa dan berkumpul adik beradik, sanak saudara dan kawan2... sambil2 tu Qies tak sabar tuk berehat daa..

Dan yang paling2 tak sabar sekali.... nak berdating ngan Tun... Tun mana...Tun Mahathir laaa, curlast you... jeles... please dont hokey!!! sebabnye kalo korang nak pun bole jugak... nak tau camne meh tgk nie .... 


:


:


:


:


:


:


:




Doktor Umum @ A Doctor In The House :
The Memoir of Tun Dr Mahathir Mohamad

Tak susahkan, korang cuma perlu pergi ke kedai2 buku, amik dan bayar, angkut bawak balik...kan ke senang tu... Buku ni Qies rembat di Popular @ Sunway Pyramid, masa menghantar tempahan kuih raya di KL aritu, kebetulan tengah best deal cuma Rm44.90 je, saja beli yang Berbahasa Melayu sebabnye niat dihati nak ajak anak2 membaca sekali, supaya depa bukan hanya kenal Tun hanya pada nama tapi kenal dan tahu sumbangan besar dan pengorbanan Tun tuk negara...

Apa pun orang cakap pasal Tun, Qies secara peribadi sangat2 menghormati dan mengagumi keperibadian dan kepimpinan Tun, lagipun Qies dibesarkan dizaman pentadbiran Tun, banyak sangat pembaharuan dan pembangunan yang dibawa dan dibangunkan sepanjang pentadbiran beliau... Dah lama sangat berhajat membeli buku ni, Alhamdulliah last week tercapai gak hasrat dihati.. Sempat membaca 82 muka surat walaupun siang sibuk bekerja, malam tutor anak2 pulak .. buku ni once dah bukak baca rasa sangat susah nak tutup huhu...

Terima Kasih Tun atas sumbangan dan pengorbanan yang telah Tun buat untuk Malaysia negara tercinta...Entry ku ari ni sangat2 patriotik hokey...

3 comments:

dayteenlea said...

saya dah bace buku ni versi mula2 dulu.hehe
siap ada sign Tun M lagi

nice books.

1 weeks dah abis bace.hahaha seronok

Madam Sooyaree said...

Best nye! Kita skang ni memang takde masa nak baca buku :(

missSenget said...

buku ni kite nk beli tak terbeli2..

sob..sob..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink