Wednesday, June 13, 2012

Thanks to Sereni Shentel

Assalammualaikum
Alhamdulliah semalam hadiah kemenangan yang ditunggu sampai ke tangan jugak, happy giler. Qies menang contest dari Glam February 2012 entry kat SINI. Thanks to GLAM, Blu Inc Media Sdn Bhd & Sereni Shentel  for the lovely giveaway, loved it.

Lets zoom the prize, yeay...
New Money Range
picture credit to Shereni & Shentel Website 
Headband yang Qies dapat dari New Money punya range in metal grey kot kalo tak silap, bernilai Rm180, memang sweet and exclusive look, memang gojes laa.., its the new era of headband fesyen... thanks to Sereni & Shentel
siap ada carrier bag lg..
full view of New Money metal grey
founded by Sereni Linggi & Shentel Lee
taking care of your precious headband
comeykan Aqies ngan New Money headband 
peace!! she loved it too

Jealous? please dont! Kalo uols semua nak dapatkan hairband yang comel2 dan gorgeous ni sila layari website Sereni Shentel and shop Online, senangkan, jadinye apa tunggu lagi terjah laa Sereni Shentel, dapatkan 1 atau nak beli banyak pun bole sebab ada pelbagai pilihan dan design for almost every occasions to suit your 'look' and budget. So do not miss it...raya dah dekat ni, apa tunggu lagi start eyeing for it hehe.

p/s : i hope that Sereni Shentel will come up with something that those whose wearing hijab  can put in on as one of their accessories, it would be great if it in mini size.

6 comments:

izamin said...

wahhh bestnye menang contest..

Naqies said...

thanks Izamin, alhamdulliah rezeki...

Sally Yatiey said...

Bestnyaaa :D cantik. hee

Naqies said...

Sally, mmg cantik nak pakai pun sayang hehehe

tiefazatie said...

wah..sgt cantik!untung menang kontest nie..=)

Naqies said...

alhamdulliah rezeki, lama tak menjebakkan diri ngan contest..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink