Thursday, September 29, 2011

Orang Baru In D Houz...

Assalammualikum semua.... Ehem2 ada pengumuman nak dibuat... i want to introduce to all of you our newest members in the family....yaa yaa yaa... happy..gumbira.. ya kami lagi laa tersangat2 gembiranya dengan kehadirannya..Alhamdulliah rezeki....sangat2 cumel/cute-miut, geram giler...dan yang paling2 happy sekali dah tentu laa Aqies, pot pet pot pet mulutnye kalo bole 24jam nak melekat aje ngan baby tu.. ..ooopssss baby?...yaa..yaaa baby uols...baby gurl lagi... 
:


:


:


:


:


:


:


:

do you want to meet her????

:


:


:


:


:


:

:


:


:



i tell u she very2 cute..sooo geram hokey.....


:


:


:


:

introducing to all of u
the latest addition to the family.......

:


:


:


:





:


:
Chloe...baru 46days hokey...
isn't she cute!!!!!!




Ni laa dia kesayangan Aqies selain dari sepasang ikan laga, setiap pagi Aqies akan make sure air dan makanan tuk Chloe, pastu petang2 Aqies akan akan lepaskan Chloe kat tanah sekangkang kera kat rumah ni tuk sesi poco2 hehehe....malam2 lak tido dalam rumah....comeykan dia...

p/s : this week will be my last week as a grape picker hehehe... Insyallah minggu depan akan mula bekerja ngan sebuah company civil engineering tak jauh dari rumah...Alhamdulliah rezeki anak2....

4 comments:

wallpaper2free said...

suka tengok gambar & watermark anda....:)

Naqies said...

Wallpapper : biasa2 aje..thanks

tiefazatie said...

wah..comel!hihi

zOeY zAu YaH said...

comellll!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink