Monday, July 25, 2011

Keras Tangan

Dah berkurun lamanya tidak melibatkan diri ngan kerja2 keras tangan ni...huhu...tetiba aje datang angin ingin berkeras tangan....bertukang? bercucuk tanam, oh tidak itu lagi tak larat....tukul ke mana....cangkul kemana hahaa....tak de maknanya deeeee....

Nielah dia hasil keras tangan Qies......jeng2....jeng....

:

:

:

:


:

:

:

:

:

:

:

:




:

:

:

:


:

:

:

:

:

:

:

:

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
baju Acik Lynn menjadi mangsa keadaan....
bahagian leher 5 kuntum rose yg kembang kemalu-maluan haha
zoom sikit...
sekuntum bunga rose yg terlebih kembang haha
Nan hado aje kan Qies ni haha...Qies dalam usaha tuk mempolish skill keras tangan manik yang dah berkarat nie, tapi baju sendiri entah bila taun laaa nak jaitkan...nasib badan laaa...ingat nak gak buat tuk baju raya taun ni....tp cam biasa laaa takkan dannya Qies nak bermanik2, sebabnye tempahan kue raya udah menderu2 masuk.....bising dah Loyal customer kue raya Qies sejak Qies gantung lesen kue raya 2 taun lepas, Ya ampun mana harus ku amik order dari Swiss weh...nanti rega posting lagi mahal dari rega kue hokey...tak de maknanye...

Jadinya taun ni walaupun sebenarnye tak dan nak buat kue raya tapi customer2 udah bising paksa jugak2 buat, harap2 sempat laa buat order yang mana dah ada kat tangan ni... balik dari holiday nanti dah 28 July then sampai aje Malaysia Qies kena mempacking barang2 yang ada kat Perak tuk pindah ke Kuantan, jadinya Qies cuma ada masa 3 hari aje tuk packing, pindah dan basuh rumah n kemas rumah di Kuantan...harap2 sempat laaa buat kerja2 membersih dan mengemas dalam masa 3 ari tu sebelum Qies start ngan production kue raya weh....sejak balik ni giler2 busy, mcm2 benda nak kena buat, since renovate rumah mid June ari tu almost every week ulang alik Perak - Kuantan tengok progress rumah...as to date udah 70% siap...huhu x sabar rasanya nak pindah balik ke Kuantan...sabar2...tak lama aje lagi.....

p/s : masih lagi bersummer holiday, sudi2kan lah menjenguk blog tak sebarapa Qies ni yaa...thanks pada yang sudi melawat, insyallah bila berkesempatan Qies akan buat kunjungan balas blogger2 semua...

************************Auto Publish************************

3 comments:

Puanbee2 said...

memang pandai ni ..saya buat apa pun tk boleh

Ms.Az said...

wah!!! best nye.. bley la akk jahitkan tim punya plak.. hehe..

Zul Fattah said...

cantiknya..ada bakat nie..
http://zulfattah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink