Thursday, July 14, 2011

Summer Break....yehaaa

*pic credit to google images
Assalammualaikum semua, very the very quick entry before zussss terbang (15  till 27/7/2011), destinasi kemana lagi balik ke Swiss menjemput my beloved husband balik ke Msia ahaks2....ooppsss confuse? sebenarnya Qies balik dulu last year sebabkan persekolahan anak2, sian kat diaorg takut lama sgt tertinggal pelajaran...sesambil tu akan menyinggah ke Paris, Lisbon, Madrid, & Longdon, lebih kurang dalam 2 mggu cam tu.

Doakan Qies selamat pergi dan kembali yaa...sementara tu jenguk2 laa blog tak seberapa Qies ni nanti...lately ni line tenet kat kg ni tersangat HAZABEDAH.. lama tak menjenguk dan membalas kunjungan rakan2 blogger...minta maaf banyak2 ya...insyallah bila line internet dah ok Qies datang menjenguk yaa....


***************************Auto Publish***************************

5 comments:

❀aRaBeLLa❀ said...

waaaaa bestnyeeeeee..akak jgn lupe painting tuh ek..huhu

inabu said...

k.qies...slmt 'balik kampung' n selamat jalan2, hehehe...semoga selamat pergi n pulang ;)

-nita- said...

bestnyerrrrrrr....nnt boleh mintak tips dr k.qies klu nk travel kat sane :)

safe journey yeppp..

Putih Violet

Chibi Maruko said...

bon voyage, semoga selamat pegi dan balik...

tiefazatie said...

sis!bestnya!take care ye!
moga slmt pergi n balik tau2..

sila beli bebyk FM kat tmpt2 sis pergi...bestnya tue..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink