Monday, August 29, 2011

Syawal 2011

Salam Raya buat semua dari Qies sekeluarga
Assalammualaikum semua, lama sungguh menyepi dari blogging, busy sangat2 since balik dari summer holiday terus pindah ke Kuantan, operasi membersihkan rumah dan deco2 rumah lama yang diberi wajah baru, alhamdulliah kerja2 pengubahsuaian siap mengikut jadual, horey berpuasa dan beraya dengan rumah yang lebih luas.

Sempena kedatangan Syawal ini, Qies dan keluarga mengambil kesempatan ini menyusu 10 jari memohon ampun dan maaf sekiranya ada tersalah dan terkasar bahasa atau laku. Selamat Hari Raya buat rakan2 semua.  Bagi yang beraya di kampung, hati2 ketika memandu pulang (yg pasti rasanye semua dah balik kampung since last Saturday, betul tak hehehe...) Insyallah esok Qies akan pulang beraya di Muar, Johor...tak sabar nak merasa air tangan juadah raya emak, rindu ooo 2 kali raya tak merasa...confirm raya kali ni pulun bagai nak rak hehehe

* satu2nye entry tuk bulan Ogos akibat dari kesibukan yang melanda huhuhu

4 comments:

g0m0k9enDek said...

Sayalah antara yg rindu kat akak!! selamat hari raya!!!

Me said...

Sah2 asik mamam je nanti nih..

tiefazatie said...

sis..rindu...

slmt hari raya..
maaf zahir batin..=)

Naqies said...

gomok ye ke rindu, insyallah ada masa akak datang jenguk ye...
Mie, tu aktiviti wajib hehehe,
Tie, selamat hari raya juga tuk tie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink