Friday, March 30, 2012

Rindunye............

Assalammualaikum...

Ya Allah, busy giler lately nie, kerja pun makin lama makin bertambah, penat seh.  Time2 ni tetiba teringat masa2  zaman menanam anggur, syiok giler life masa tu, duk rumah jaga anak2, then bosan2 leh jalan2 cari pasal, kiranya almost very week ada aje aktiviti cari pasal kot2 rasa nak cuci2 mata leh g Milan, rasa nak santai2 layan jiwang leh g Montruex or Geneva, duk tepi Lac Leman sambil tengok swan dan bagi makan itik dan bangau2.   
 
 

Bila menghadap kerja yang bertimbun kat opis, mula laa rindu kat zaman2 relax goyang2 kaki, kalo laa ada company yang bole kerja sebulan then cuti sebulan selang seli, bukan kah seronok hehehe..mimpi laa ko Qies, bertuah body kalo ada... Jadinye melepaskan rindu ngan gambo2 aje laaa, insyallah one fine day akan jejakkan kaki semula ke Brig - Valais, Swiss. 

6 comments:

kutoOobambOo / ericoanaci said...

indah nya dapt lihat pemandangan mcm gitu...

g0m0k9enDek said...

indah betul pemandangan tu kak... teringin betol nak pegi!

Naqies said...

Hi Kuto, thanks for your visit, Alhamdulliah mmg cantik ciptaan Tuhan.

Naqies said...

Adik Gomok, hi lama tak nampak dia, insyallah ada rezeki adik, sampai laa nanti tu

ADEEYA said...

Lawanya pemandangan :D

caliph shuriken said...

tingin nk gi olidei tapi blom ada masa yg sesuai, huh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink