Tuesday, January 24, 2012

Double Prosperity...

Assalammmualaikum semua, harap tak terlambat lg nak wish GONG XI FA CHAI tuk semua masyarakat cina yang merayakan kedatangan Tahun Naga (Water Dragon)...
11 taun bersama...
Double Prosperity tuk Qies kiranya taun ni sebabnya, esok 25 Jan 2012 Anniversary Qies yang ke 11 taun..heap2 horey!! dan Hari Jadi abah yang ke 68 taun.. dan Tahun Naga juga tahun kelahiran Qies, kiranya Triple Prosperity laa kan hehe... Hadiah taun ni lum dapat lagi, cik abe kata time besday baru leh dapat, kiranya 2 in 1 laa tu kot, mana tak nya kalo dapat sekarang nanti lagi 2 minggu cik abe kata kena beli hadiah lagi ciss kedekut seh.., mau nipis lagi rambut cik abe tu hehehe... tapi merana jiwa nak tunggu lg 2 minggu huhuhu... 

Semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa, dimurahkan rezeki kami sekeluarga, sentiasa berada dibawah lindungan dan rahmat NYA yang Esa, Amin ....

p/s : entry pendek sbb Virus M melanda...

2 comments:

ADEEYA said...

Happy anniversary :)

suri solehah said...

memang berganda2 tu,,semoga sentiasa dalam kebahagiaan yang berpanjangan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink