Thursday, November 18, 2010

Transformation.....Ting.......

my favourite flower... so sweet...



Sejak balik nie, entry blog kena wat kat CC huhuhu sgt susah laaa machaa.... mau duk lama2 kat cc sangat tak syoik hokey, nak berBW pun tarak dan woooo....windu giler ngan geng2 blogger...

Banyak benda dan kerja nak kena disettel sejak balik sini...salah satunye yang ini >


rupa bilik selepas dikosongkan, segala kotak2 n khazah dah dibawak keluar...


ooopsss camne lak ada gambar mak dalam nie...

menjadi buruh kasar tuk transform bilik kami dikampung yang telah menjadi bilik stor hahaa... rumah mentua ni bilik tuk anak2 ada sorang satu lengkap ngan bilik air sekali, tetapi selalunya kalo balik sebelum2 ni kami biasa duk kat guest room aje..so kali ni balik menumpang rumah mentua sementara nak menyelesaikan urusan paling penting...pergghh bila laa nak settelnye..

taraaaaaaaaaa selepas 5 jam mengecat (double layer hokey)


memang penat giler weh!!! rasanye lengan ni dah berketul2 dah lepas kerja mengecat.. then dah selesai mengecat baru ler mencari set katil...hurm beli yang murah2 aje ler bukan nak duk teruskan asal bole berehat, selesa tuk tidur jadi ler....


TING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hasilnye setelah dimasukkan perabut dan final touched
walaupun tak seterrer Eric Leong.. maklum ler budget ciput..

tenang aje...rasa nak tidur 20 jam sehari ...erkk???


ok laa rasa lama benor dah duk kat CC nie..cam org bujang aje duk bertenggek kat sini.. Insyallah harap2 En Telekom dapat mempercepatkan EVDO...manyak susah oooooo

6 comments:

izan_cute said...

cantik...takpe cat sendiri puas hati..mcm umah izan,semua sendiri je cat..take care kak!~

Lady of Leisure said...

qies dah balik malaysia ke? la cemana lady boleh ketinggalan ketapi ni.. welcome back qies... lawa bilik, terernya u both transform hehe

Nobita Sensei said...

Sekali pandang nampak macam sentuhan Eric Leong. Dua kali pandang masih nampak sentuhan Eric Leong. Pendek kata sentuhan akak & Eric Leong sama je!

Pendekar Berkuda said...

macam design Eric Leong je...maybe lebih baik kot...huhuhu... lama tak jalan2 jenguk Qies ye...sehat??

Black_roses92 said...

wahhh!!! lawa je kot bilik tu. unsur romantis begitu mendalam.. cewwah! hehehe...sesuai bona la tuk orang yang dah kawen.. hehehe.. ;D

tiefazatie said...

wah!!sis!!cantik btol blik sis nie..jeles2..hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink