Sunday, October 18, 2009

Yeyeh...Dah Dapat Dah...

Ni bukan citer sambungan Part 2 eik...yg tu nanti2 ler sambung...asik citer tu ajer karang boring lak eik...

Sebenarnye ni citer 2 minggu lepas...tapi baru ada masa nak selit citer kat sini..so pas nie bertambah ler panjang langkahnya...maklum ler dah dapatkan...idak tu terbatas sikit...hehehe...tp bole gak nak merayap sebab ade yg temporary punya..tp tak syoik ler kan...org lain semua ada...kita pun nak ler jugak kan........hehehe...nak tau pe dia...


jeng...


jeng...


jeng



taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

comel ajer kan org dlm kad itew...hehehe

kecohnye ler kan...cam jakun ajer hahaha...ye ler kad malaysia satu pun tak leh pakai kecuali kedit kad (bahaya nie hehehe) ngan atm kad (tp tak cuba lg atm sini, bukan apa takut dlm bahasa german nanti atm dia ..dah tu nak cucuk tang mana dah tak paham.. huhuhu)

My First swiss card hahahaha...mmg kecoh pun kan...hehehe...so ngan 1/2 fare card ni kami leh dpt naik semua jenis transportation ngan harga 1/2 harga...dari bus, train, cable car n boat....tuk anak2 lak free ride as long as travel with parent...siap ada gambo lg..hehehe....so layan ajer ler eik pas ni baru sambung Part 3 tu harap2 ending ler...tentu korang tak larat baca eik sbb tak abih2 citer yg sama ajer hehehe...

1 comment:

kedai borong said...

hello naqies...

wah,best btol kat sana...yr hubby dah start kelas ke ? takdelah merempit ke bandung lg 1-2 years nie kan..

really miss your input abt bandung...take care :)

--cindy cari.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink