Wednesday, June 17, 2015

Terlupa Sudah!

Assalammualaikum...
Selamat menyambut Ramadan untuk semua... ye sangat lama mak bertapa sehinggakan nak sign in blog pun terlupa dah username dan passwordnya... mujur laaa usaha gak ingat segala mak nenek username dan password, Alhamdulliah berjaya gak membolosi blog mak ni kekeke...

Tuan tanah kebisian teramat sangat ngan tempahan sulaman ya sebetulnya... sehinggakan memang tak dan nak menjenguk blog maupun menghapdate blog...ngan setiap hujung minggu kelas tak sudah2... laa ni minat menjahit ya mengganas sungguh kekeke...

Memula sibuk ngan tempahan sulaman baju cam kat bawah nie, Qies gunakan benang cincang orang biasa panggil kalo nama omputihnye 3 colour thread kekeke..

sulaman dilengan dan kaki baju
Yang paling banyak tempahan tuk sulaman bantal, disamping dapat tempahan membuat design tuk convert ke sulam, hurmm tempahan design dan jual design ni paling cepat dapat upah walaupun kerja2 mendesign ni yaa ampun ada makan jam gak huhu..

femes tul kartun frozen ni..banyak giler yang menempahnya
Tempahan kain pasang sulam pun tuan tanah buat jugak, tapi yang ni sila bagi masa paling kurang 2 minggu yaaa, unless kalo ada yang tuan tanah buat extra dan belum bertuan lagi bole laaa rembat terus...
kain pasang sulam timbul
Antara lain2 yang duk selit2 buat diantara tempahan2 yang diterima...banyak gak yang lelain tak dan nak edit semua huhuhu
tissue pouch sesuai tuk door gift yaaa
tempahan label tag pun tuan tanah buat jugak yaa

sulaman tuk makeup case/ pencil box pun hado

pelbagai jenis sulaman pillowcase pun ada yaa
Banyak gak lelain projek sulam yang ongoing lagi tu tak termasuk projek kue raya lak minggu depan, moga diberikan kesihatan yang baik sepanjang Ramadan nie...Insyallah Amin...

P/s : tuan tanah baru je create page tuk hasil sulaman, tapi tak banyak lagi laa barangan dalam tu.. maklum laaa dan berkesempatan... kot rajin mai laa jenguk page tuan tanah yaa FB : LOVELY NAQIES, kalo nak order bole wassap me at 018-9110032

Sehingga bertemu lagi... tata..



3 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Assalamualaikum Qies,
Ramadhan barakallah.
- maaf zahir batin.. semoga Allah beri kekuatan, kesihatan & murah rezeki hendaknya. Ameennn..
- makin sukses adik yang sorang ni.. mabrook.

Naqies said...

Waalaikumsalam
Thank you Akak... nanti balik jgn lupa calling2 yaaa

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink