Tuesday, March 10, 2015

Kegilaan Tahun Ini

Assalammualaikum..
Alhamdulliah sambutan 'Pre Launch Naqies Homestay' diluar jangkaan, 1st week launch je org dari libya student IIUM booked seminggu tuk parent dia yang datang berholiday ke sini, then booking penuh sampai laa Jumaat lepas.. ni lega sikit, kalau tak tu kelelahan buat housekeeping homestay... i tell u tak senang hokey!...
Mesin sulam MC350e
Ok berbalik pada tajuk diatas, kegilaan tahun nie tapi belum gila lagi laa hehehe.. impian terlaksana tuk mendapatkan MC350e nie, bulan 1 punya skodeng baru lepas Chinese New Year aritu tu dapat sebabnya nak menunggu untung kuih raya yang diorder oleh customer tuk raya cine baru ni.. bayar cash terus.. Alhamdulliah Jumaat (27/2/2015) mesin sampai terus gi collect walaupun kedai dah nak tutup dah kekeke.. lepas amik terus gi shopping benang2 sulam..

Sabtu & Ahad lepas baru dan nak gie ke Pusat Epal tuk belajar pasal mesin dan teknik dan cara2 pembuatan design2 yang disediakan, seronok sangat2 disamping belajar ilmu baru dapat jumpa geng2 yang sama minat dan ni antaranya yang Qies sempat buat selama 2 hari..
1st order sulam rerama di ujung shawl chiffon
belajar buat lace, pasni dah tak yah nak beli lace lagi keke
si tikus ni pulak sulaman menggunakan bulu kambing
Baru je belajar dah dapat order tuk sulam rama2 kat shawl, lagi bertambah semangat nak menyulam..lagipun tak susah sangat sebab kita dah design pastu cucuk pendrive then tekan start dia jalan sendiri, berhenti bila nak tukar benang kaler lain or bila dah siap je...

Kalo korang nak tau lebih lanjut pasal mc350e ni bole masuk website MOSTWELL EPAL  Qies amik yang sekali ngan 3 ketuk ATA card tuk AKU course. Insyallah Qies update lagi hasil2 sulaman Qies nanti yaa, bagi terrer dulu kekeke...Till then tata titi tutu...

7 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said...

Qiessssss..
Tlg jahitkan yg macam rerama tu kat ujung selendang akak.. boleh kan kan..

Naqies said...

insyallah bole akak ... taun ni balik bwk naa..kejap je tu tak sampai 1/2 jam je 2 ekor tu..

IBU PUSPITA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dongmei pan said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Heather White said...

Hello, Saya Puan Heather Putih, syarikat pinjaman pinjaman peribadi. Kami sedang dan pakar dalam memberikan yang akhir pinjaman tahun ini, pinjaman Krismas, tahun pinjaman baru untuk anda untuk membayar apa-apa pinjaman koperasi yang anda sedang berada di sekarang kita memberikan pinjaman peluang seumur hidup untuk anda untuk membayar bil-bil anda dan hutang peribadi dan memiliki perniagaan anda. pinjaman diberi kepada individu dan syarikat pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: (qualityloanfirms@asia.com)
(heatherwhiteloanltd@gmail.com). Datang dan perbezaan pengalaman dalam perkhidmatan kami.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink