Thursday, April 10, 2014

Savee 3D Mask

Assalammualaikum
Arini nak citer pasal facial mask lak, actually dah lama nampak brand Savee ni produk dari Singapura, tapi tak de ler terliur nak membelinya, tapi last week masa balik Perak tetiba terembat lak sebab rasa cam dah lama je tak bermasker walhal tetiap minggu je bermask kat rumah keke stok banyak giler kat rumah merembat tak hingat donia masa gi korea dulu..bapok murah seh kat sana.
Nano Platinum Plancenta 3d Mask
Tak mahal pun dia jual rega promo baru Rm2 je so tak de hal rembat je laa since murah tak silap rega betul dia rm5 sekeping gitu..pastu ada beli sekali ngan eyemask dia Rm2 gak tapi tak try lagi.. ngan cuaca panas camni memang sedap bila dapat pakai mask..rasa sejuk dan nyaman je muka ni keke..

Ok semalam try pakai 3d mask ni...mak ai bestnye, sejuk jah pastu liquid essence dia banyak gak lebih dalam tu so agak2 rasa cam dah nak kering sikit Qies amik yang balance tu sapu balik ke mask tu so dapat laa lama sikit bertepek kat muka keke..lagi satu sbb dia 3d so mask dia cover sampai ke tepi telinga dan dagu, jadinya memang best laa

Qies pakai dekat setengah jam gak sesambil surf internet keke... hasilnya sangat2 berpuashati sebab lepas cuci je muka kulit terasa sangat2 moist dan lembut je, cam kulit baby je..sampai ke pagi ni pun kulit masih lagi terasa lembut dan bila bangun tu kulit masih terasa segar dan tak lesu.. rugi lak beli 1 hahaha... sebab Qies cerewet sikit tang masker ni..sebabnya susah nak dapat yang betul2 pampering your skin.. yang biasa2 tu takat masa pakai je laa hasilnya lepas basuh dah tak de apa2 pun..rasa biasa2 je..

Untuk lebih info pasal produk Savee ni korang leh klik SAVEE 

Verdict : 4.5*/5*

p/s : ini adalah iklan tidak berbayar yaaa kekeke...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink