Thursday, November 28, 2013

Kerja Suka-suka aka Sambilan

Assalammualaikum...
Morning!!! Guten Morgen!!! yeah ari ni cam bersemangat sikit... insyallah try buat entry atleast 2 hari sekali, lagi bagus kalo dapat buat sehari sekali.. berangan siot kekeke...

Citer biasa2 je, last week ada job makeupkan anak jiran depan rumah (Kak Ros), anak sulungnye Balqis aka Kak Long, so Qies makeupkan tuk nikah dan bersanding, Kak Long request tuk makeup yang natural, tak mo yang glam2 dan tebal2 lagipun Kak Long memang jenis tak bersolek pun hari2, just pakai bedak biasa2 je, lagipun Kak Long memang dah natural beauty dah pun tak perlu nak tepek tebal2...yang sedang2 aje dah cukup mencantikkan Kak Long..
Balqis (Kak Long)
kening x cukur juz guna teknik gam jah..
Fake eyelash yang simple je
Make up sanding
Makeup nikah
Insyallah nak aktif balik wat freelance makeup lepas2 ni, so atleast tak laa bosan dan terperap je kat rumah ni dari asik makan tido, makan tido jah kekeke.. (berminat nak guna khidmat Qies -  makeup dinner, tunang dan nikah, sila tweet or wassap Qies 018-9110032..oh yaa Qies di Kuantan yaa, kalo jejauh luar dari Pahang tak sanggup laa pulakkan..)

Buat Balqis dan Ridzuan Selamat Pengantin Baru, moga kekal bahagia hingga ke Jannah, Amin...

2 comments:

missShila Nget said...

alaa..

kite kt johor.. alaa..alaaa..


kak qies, yg hitam kt mata putih dia utk mekap nikah tu apa..?

Naqies said...

wahai adik ku... ada benda melekat kat lense camera tak pasan lak... kekeke..sila abaikan black doted itew kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink