Wednesday, January 23, 2013

Terima Kasih Kenny Roger's Roaster

Assalammualaikum
Tuan tanah demam selesema daa, seminggu dua ni hampir setiap ari ujan cumanye lebat ngan tak aje, rasanya kena sikit je ujan tu, tapinya dah nak sakit, so kena redo', sakit itu pembersih dosa2 kecil, Insyaallah Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya.

Aritu masa promo RED (Roaster Eating Day) Kenny Roger's - 9hb Jan 2013 Entry disini, buy 1 free 1 promo yang Qies sekeluarga punya laa bersemangat menjointkan diri, saja2 nak meramaikan dan memeriahkan suasana.  Alhamdulliah perut kenyang sangat2 malam tu..
Flyer #RED2013 *credit to KRR fb*
Masa makan2 tu ternampak laa flyer ni kat fb KRR, jadinye saja2 laa snap2 gambo saja suka2 hantar ke twitter KRR, sekali tu 20hb Jan 2013 dapat tweet dari KRR yang gambo Qies hantar tu terpilih menjadi antara 5 Favourite My#RED Experience di twitter. Alhamdullilah rezeki bulan Januari ni..
gambo Aqies ngan smoked bbq
ni gambo yang dihantar dan terpilih
Insyallah akan dapat baucer KRR bernilai Rm50, rezeki anak-anak, kalo dikirakan aritu bayar Rm61.70 masa promo RED ni, so kiranya macam pulang modal laa sebab akan dapat baucer KRR, so total damaged cuma RM10.70 AJE!!! Terima Kasih Kenny Roger's..

4 comments:

Wan Zulqhairi said...

Tahniah bro. Memang cantik gambar tu. :)

Shamsiah Abdul Rahman said...

Penat la nak ucap tahniah kat korang..
(motip ayat org jaki)

Naqies said...

Wan Zul.. bukan bro laa..ahkak nie hehe.. thanks for your visit..

Naqies said...

Ahkak Sham jangan laa gitu..
nanti balik ai belanja ciskek eik eik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink