Saturday, June 19, 2010

Sambutan Birthday Aqies

Happy Birthday Aqies

Sambutan Hari Jadi Aqies buat simple2 aje, ajak member2 cik abang tapi ramai tak dapat datang sebab pulun buat assignment cam biasa last minute punya kerja, apalah diaorg ni dah sebulan dapat lagi 3 ari nak submit baru nak buat...cuma Aidar & Kuanysh aje yang dapat datang, Charlie lak tengah berholiday di Rome, jadi laa wat syarat tuk Aqies potong kek ngan tiup lilin nanti balik Malaysia kita buat besar2 ye Aqies ye...

bangsal tempat kami berpinic redup dan sejuk aje sambil dengar bunyi air sungai kat sebelah

Pepagi dah sibuk kat dapur dengan menu Nasi Halia, Ayam Masak Merah, Mee Hoon Singapore & Pengat Jagung Keledek. Alhamdulliah dalam masa 2 jam siap semua, ngam2 aje masuk waktu makan dah pun hehehe.

Sebabkan cuaca kat luar pun baik so kami berpicnic aje kat playground sebelah rumah nie, syoiknye laa makan ngan angin sepoi2 bahasa, Aqies ngan Along pun seronok sambil2 makan bole main kat playground.

yuk makan

Aqies paling seronok sebab dapat hadiah Barbie dolls dari Aidar & Kuanysh, mama tak de bagi apa laa sebab mama tak kerja tapi mama masak special tuk Aqies bertambah2 anak mama makan berbaloi penat mama aritu..

hadiah dari Uncle Kuanysh

selamat parfume mama lepas nie hehehe

hadiah dari yayah..teddy bear earings with pink zirconia..

Stelli doll dari Uncle Aidar

Seronok Aqies ari ni walaupun sambutan biasa2 aje, dapat dolls dapat parfume dapat earing lagi. Parfume tu beli kat Sion, jangan tak tau tu dia pilih sendiri tau....hurmm sama taste ngan Acu dia la pulak perangai pun ada ala2 Acu dia hehehe... Earing pun pilih sendiri jugak..kecik2 dah pandai pilih hokey!!! bukan bole saja2 beli alamat muncung sedepa nanti last2 rugi aje kalo dia tak mo pakai...

Untuk Aqies mama doakan yang terbaik tuk anak mama, NUR QASRINA semoga menjadi anak yang soleha dan menjadi insan yang berjaya didunia dan akhirat...Amin..

3 comments:

izanpyus said...

akak,baru izan tahu nama aqies tu nur qasrina.hehe.dok aqies,aqies,mana nak tahu hehe.hepi belated besday aqies.kembar arissa ni tp tahun lain.hehe.meh2 blk mesia tempah kek besday kt auntie,haha

Naqies said...

nama budak tu laa hehehe..haa nanti bole le celebrate sama..mmg nak tempah kek adik pun..tunggu akak balik yee...

Gorgeous H said...

happy birthday Qasrina..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink