Wednesday, February 17, 2010

Happy Birthday To Me...

credit to google images

17 Februari jam 7.15 mlm ..tiga puluh tiga taun yang lepas...ahaks...sudah tua? no..no..no... SENIOR gitew... lahirlah seorang bayi perempuan yang comel lagi cute..sapa lagi kalo bukan aku ler tue...hehehe...

Kalo ikut citer mak...qies lahir pada chinese new year eve tahun naga lagi...muka pun dah ala2 gitukan...pergi mana2 pun org ingat anak cine...itu dulu sebelum pakai tudung ler...tp dah pakai pun ada yang ingat cine muslim...
my birthday cake..yummy

Semalam yayah dah belikan strawberi cake..yummy...tp baru makan suku ajer...tak abih weh... tu ada lagi balance dalam peti ais...nanti buka pose nanti bole wat pencuci mulut, taun ni tak de celebrate macam taun2 lepas musti gi dinner kat luar, kek cam biasa lah agenda utama, yang penting anak2 dan suami disisi qies...

Insyaallah Jumaat ni yayah nak bawak gi Nice, Monaco & Cannes kira taun ni yayah bawak mama berjalan2 kehulur kehilir... Alhamdulliah yang penting keluarga disisi Qies, hadiah tu bonus....
my birthday present

Tapi pagi ni yayah dah bagi surprise ... katanye 1/2 jam mencari hadiah tu, thanks yayah mama suka banget sebabnye yayah bagi papium mujur bukan fm hehehe....walaupun yayah terlupa papium apa yang mama duk aim (sbb terlalu pjg listnye hahaha), tetap tidak mengecewakan dengan pilihan yayah...sedap baunye...thanks yayah...

Buat mak dan abah di kampung...terima kasih yang tak terhingga atas kasih sayang dan pengorbanan yang telah dicurahkan untuk membesarkan anak mu ini.....semoga mak dan abah dirahmati dan diberikan kesihatan yang baik...Amin

6 comments:

Lady of Leisure said...

happy birthday qies..!

Naqies said...

thanks lady....

Badar The Great said...

EPPI BDAY QIES ....

Sedapnye kek tu ...yum yum

izanpyus said...

Nak kek...boring dh tgk kek sendiri hehe...nak ucap lagi..hepi belated besday hihi...

Gorgeous H said...

bestnya besday present tu..;-)
semoga panjang umur & sentiasa dimurahkan rezeki...

Naqies said...

izan
alah adik ari2 tgk kek mmg ler cam akak gak ari2 tgk kue raya sampai tak lalu...last makan kerepek heheh

Kak ain..
bau dia pun sedap :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink