Monday, January 25, 2010

Our 9th Anniversary

photo credit to google

Tanggal 25 Jan 2001, jam 10.30 kami selamat diijabkabulkan....majlis berlangsung dengan meriah bertemakan ungu muda.....(time ni pames kaler light purple). Majlis diadakan bersempena gak ngan tarikh lahir abah yang jatuh pada tarikh yang sama.

Sambutan hari lahir abah disambut sebelah malam selepas acara potong kek...just tuk keluarga dan sedara mara makan satey....siap upah pak cik satay dekat warung kat pekan just tuk family kitaorg ajer....tutup warung pak cik tu tuk semalam hehehe

Maaf tak de gambar kawin nak tepek kat sini sbb time tu mana ada digital camera lagi....kalo ada pun yang 1 mp tu pun cecah ribu reganye...gambar kahwin semua tinggal kat msia....

Taun ni asben ajak dinner kat luar, anak2 akan dijaga oleh ayah angkat a.k.a classmate asben...sapa lg kalo bukan uncle Aidar....and congrats to Aidar & Janar, they are expecting their 1st baby after 2 years of marriage.

Photo credit to google

Untuk abah kat muar...SELAMAT HARI JADI YANG KE 66, semoga dipanjang kan umur dah diberikan kesihatan yang baik, sayang abah......insyaallah adik balik sept atau october nie...

4 comments:

NMA said...

happy anniversary qies!

Ray said...

Congrats again qies!!!Ahem ahem...tanak wat entry date enoberseri kat sini kaaa???hahahha

rara said...

happy anniversary!

Naqies said...

thanks guys....
miz : dah wat entry dah pun hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink