Tuesday, May 6, 2014

Semakin Hampir Semakin Terasa Rindu

Along, Aqiesh & mama
Assalamualaikum...
Alkisah pregnancy kali ni, Along sangat2 over-protector pada si baby, incik suami pun tak dibaginye kalo nak pegang perut or manja lebih2 ngan baby... dia sorang tak pe... 
tengah merajuk pe lagi mengadu ngan baby laa
Kekadang tu kalo Along terjaga tengah malam siap tolong betulkan bantal kecik kat perut Qies nak bagi mamanya selesa tidur ngan perut yang memboyot tu... ye laa bila perut makin besar bila baring tu memang sangat2 tak selesa if tak de support dari bantal kecik kat perut... tapi Along sangat perihatin ok.. nampak je mama dia nak baring, dia akan cepat2 preparedkan bantal kecik kat perut mamanya... 
candid camera... Along suka sangat cium baby katanye..
Kalo merajuk ke marah ke, Along akan mengadu ngan baby, setakat menangis je pun jadi laaa... paling dia suka baca Al-fatihah kat baby, Insyallah rasanya baby nanti akan rapat ngan Along nampak gayanya laaa.. Si kakak lak lebih excited menyediakan barang keperluan baby, asik2 nak beli baju je pantang nampak semua disuruh beli... si kakak lebih pada material dan keperluan baby.. kekeke lain anak lain peelnya... tak kisah laa janji anak2 mama saling sayang menyayangi dan bantu antara satu sama lain yaa... Insyallah... Amin...

p/s : semakin merindui saat2 sepanjang kehamilan...huhu bila laa dapat merasa lagi... indahnya...

2 comments:

missShila Nget said...

comelnya along..

ok sgt tu..

sorang bagi sokongan mental..
sorang bagi sokongan material..

hehehe..

Naqies said...

tu laa tu lain anak lain peelnye kan... yg no 3 ni tak tau camne lak peelnye huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink