Monday, August 26, 2013

Rezeki Kecil-kecilan..

Assalammualaikum...
Entry menyapu habuk selepas berhari raya... raya taun ni sangat puas berziarah dan makan2 sampai sedawa pun dah rasa dah nak terkeluar semua yang dimakan huhu... 

Rezeki dari contest Lipton dan Carnetto kempunan nak menang S4 belum rezeki nampak gayanye.. tapi Alhamdulliah sangkut gak laa 4 nama dalam Lipton Drinks & Drive Away Contest.. dan juga Carnetto sangkut 3 nama tuk hadiah saguhati...
senarai pemenang.. credit to Lipton FB
sangkut 3 nama 
gelang usb dari Carnetto contest
Selamat duit tak yah nak beli cable tuk hp mak yang udah nyawa2 ikan, gelang usb ni dapat sepasang 1 untuk iphone 1 untuk hp samsung dan nokia, tuk Carnetto contest pun sangkut 3 nama tapi baru collect tuk 2 nama kes tak perasaan ada lagi satu nama sangkut daaa...

Many thanks to Lipton and Carnetto, setaun tak abih stok Lipton mak, tak pe laa buat sedekah kat adik beradik aje laaa... hadiah ni buat pembakar semangat tuk joint contest yang lelain lak ... Insyallah ada rezeki.. Amin

2 comments:

rihan bidin said...

selamat hari raya.. walaupun dah lama berlalu raya.. huhu..

tenku butang said...

waa.. rezeki murah..!

done follow sini no. 582
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Auto Backlink